Brasch Bence sok zavarbaejtő levelet kap
Címlap / Showbiznisz / Brasch Bence sok zavarbaejtő levelet kap

Brasch Bence sok zavarbaejtő levelet kap

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

A Csillag Születik sztárja rengeteg szerelmes levelet kap a rajongóktól, ez pedig nagyon jól esik a lelkének. 

Brasch Bencét sokkal több lány környékezi meg mióta ismert lett, azonban állítólag nem él vissza a helyzetével. "Sokszor kapok olyan leveleket és felkéréseket amik elég zavarbaejtőek, de ezekre szerintem elég jól szoktam reagálni. Nagyon jól esik a lelkemnek, hogy például sok szerelmes levelet is kapok, úgyhogy köszönöm azoknak akik írtak!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a kiscsillag, aki általában minden rajongói levélre válaszol.

"A közösségi oldalon a magánprofilommal csak ismerősöket igazolok vissza, viszont van egy zenész profilom, ahol mindenki tud lájkolni. Ott szoktam reagálni, láthatják, hogy mit csinálok egy nap és ez szerintem tök izgi!" - avat be internetes kapcsolattartási szokásaiba Bence, aki szerelmes leveleket is vár a Facebook oldalára.

A sok elutasítás ellenére persze azért Brasch Bence is szokott csajozni, de bevált receptet nem tudott elárulni a riporternek. "Nincs csábos Brasch Bence nézés meg ilyesmi, szerintem csak annyi a titok, hogy magát kell adnia az embernek! Azt mindig a helyzet hozza, hogy mit mondunk egy lánynak, úgyhogy én is improvizálok..." - meséli az internetes sztártévében az énekes, aki akár rajongókkal is összeszűrné a levet.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2363 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x