Fluor is tudja, hogy SP érzelmesen nyög
Címlap / Showbiznisz / Fluor is tudja, hogy SP érzelmesen nyög

Fluor is tudja, hogy SP érzelmesen nyög

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

A két partyfúró ezúttal egy divatbemutatón nyögött együtt. Fluor azt próbálta meg modellezni, hogy SP hogyan élvezi szobájában az életet, de valahogy túl hangosra sikerült a nyögésből lett sikoly... 

Éder Krisztián már néhány hete mentorként domborít a TV2 Nagy duett című műsorában, ahol minden hétvégén a zenetévé műsorvezetőjével, Iszak Eszterrel próbálnak valami nagyot alkotni. SP eddig felhalmozott nagy szakmai tapasztalata és előadói múltja ellenére azonban nem érti, hogy miért választotta őt mentornak a kereskedelmi csatorna.

"Azon gondolkodom, hogy mikor avanzsálódtam zseniális énekessé, mert ez a mozzanat nekem kimaradt... nem sikerült megtalálnom, de még gondolkodom rajta!" - nevet fel a tabutv.hu videójában SP, aki ennek ellenére tökéletesen terelgeti a színpadon a szőke műsorvezetőt.

Időközben Flour Tomi is beporolt a kamera elé, késését pedig csakis azért fogadjuk el, mert épp jócselekedetet hajtott végre. "Azért késtem, mert a Bence ma költözött hozzánk és megkért, hogy segítsek összerakni az ágyat meg a szekrényt. Mondtam neki, hogy gyorsan fürödjön, de ő lassan fürdött, én meg meguntam és nem vártam rá tovább... Én elkéstem, ő meg ide sem ért!" - avat be a Mizu sztárja, aki azonnal bekapcsolódik a beszélgetésbe.

"Nagyon tetszik SP és Eszti közös Nagy duettes pályafutása, eddig a Backstreet Boysos tetszett a legjobban!" - nevet a Tabu Tv kamerája előtt Fluor. "A legutóbbi adásra a Black Eyed Peas I Gotta Feeling című számával készültünk. A produkció különlegessége, hogy Eszter érdekesen fog benne nyögni, de ezt nem én tanítottam neki, mert én sokkal érzelmesebben nyögök! Tomika is tudna erről mesélni, mert áthallatszik a szobába... mármint amikor gyúrok!" - magyarázkodik az internetes sztártévé videójában Krisztián. "Aha, igen... akkor Te vagy mindig az az ááááá, ááááá?" - ordít fejhangon Fluor, aki ezzel a finom performansszal több mellettünk álló stáb interjúját is megfúrta.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3227 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x