István Dani karácsonyi díszekkel dekorálja a szobáját
Címlap / Showbiznisz / István Dani karácsonyi díszekkel dekorálja a szobáját

István Dani karácsonyi díszekkel dekorálja a szobáját

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A Reflektor műsorvezetője karácsonymániás! Ezt semmi sem bizonyítja jobban, mint hogy nemrég egy az év minden napján nyitva tartó karácsonyi kiállítás tárlatvezetésén futottunk vele össze. 

Képzeljék, István Dani elsőként a Tabu Tv riporterének vallott különös hóbortjáról, a karácsony mániáról. Stábunk Szentendrén, egy új turisztikai látványosságban, a helyi karácsony kiállításon mesélt a szeretet ünnepéhez való vonzódásáról.

"Ez a kiállítás az év minden napján várja a látogatóit, így most májusban is nyitva van, nem csak karácsonykor. Nagyon örülök, hogy jöhettem, mert én is legalább olyan karácsonymániás vagyok mint ez a kiállítás!" - meséli a videóban a Reflektor műsorvezetője.

"Nálam a mai napig vannak kinn díszek, mert furcsának találnám, ha csak megvenném őket és három napig lógnának a fán. Tavaly például Valkó Esztitől kaptam egy egész doboz diszkógömb szerű karácsonyfa díszt fényes dolgokkal, erről például lehet, hogy meg sem mondanád a valódi funkcióját" - mondta el a Tabu Tv riporterének István Dani.

A műsorvezető egyébként nem véletlen kapott ilyen értékes ajándékot kolléganőjétől. "Nekem Eszti a legjobb barátom! Nagyon könnyű dolgunk van, mert egy házban lakunk: ő az A, én pedig a B épületben. A garázson keresztül tudunk közlekedni, ki sem kell mennünk az utcára, ha mondjuk kölcsönkérünk a másiktól egy zacskó cukrot!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel István Dániel, aki szinte testvérinek gondolja a viszonyukat.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2243 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x