Brasch Bence is Fluor és SP lakótársa lett!
Címlap / Showbiznisz / Brasch Bence is Fluor és SP lakótársa lett!

Brasch Bence is Fluor és SP lakótársa lett!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

Újabb zenész költözött Fluor és SP közös lakásába, ezúttal Brasch Bence barátjuknak adtak helyet a tinisztárok. 

Interjúnk elkészülte előtt mindössze fél órával költözött oda Brasch Bence két barátjához, Fluor Tomihoz és Éder Krisztiánhoz.

"Kábé fél órája költözött hozzánk a Bence, ugyanis Pixa egy kis pihire vágyott és elköltözött tőlünk..." - avatja be a riportert Fluor a bútorozás körülményeibe. "Én másfél évig laktam a menedzseremmel, utána elköltöztem egy gimis haveromhoz, ami egy átmeneti szállás volt. Most, hogy elköltözött a Pixa, kaptam az alkalmon és odaköltöztem én is!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Brasch Bence, aki addig él majd két tinisztrár barátjával, amíg Pixa Székesfehérváron kipiheni a fáradalmait.

"Fiúcsapat esteket fogunk tartani, ahol George Michael fog szólni és filmezünk az ágyban. Ezután reggel kipattanunk az ágyból egy szál boxerben és énekelgetünk!" - tervezik a közös együttélést Fluorék, akik azt is megmutatták, hogy hogyan turbékolnak együtt madárhangon! "Csak akkor buzulunk, ha úgy van!" - toppan a kamera elé SP röhögve, aki csak annyival egészítette ki két lakótársának riportját, hogy a fürdőkádban is szeretnének majd együtt énekelgetni.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4399 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x