Dér Heni kutyáján gyakorolja az anyaságot
Címlap / Showbiznisz / Dér Heni kutyáján gyakorolja az anyaságot

Dér Heni kutyáján gyakorolja az anyaságot

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

A Sugarloaf énekesnője újonnan kapott bolognese kutyusán gyakorolja a gyermeknevelést, amely szerinte nemsokára elérkezik az életébe. "Mackóval", párjától kapott kis kedvencével már hét hónapja alkotnak boldog párost. 

"Nem volt külön kívánságom, hogy milyen típusú kutyust szeretnék. Az volt a lényeg hogy négy lába legyen, ugasson, és nagyon szeressük egymást, ez meg is valósult. A kutyus mindenkit kitúr az életemből és iszonyúan barátságos!" - nyilatkozta a tőle megszokott nagy mosollyal a tabutv.hu riporterének Dér Heni. Úgy látszik, hogy a párjával az állatnevelés tökéletesen felkészíti őket a gyermekáldás hátrányaira és örömeire.

Ketyeg az óra. Az énekes nő szerint lassan-lassan belekerül abba az intervallumba, amikor már gyereket szeretne, de ez még nem most lesz. Senki sem sürgeti őket.

"Mindenkinek saját magában, legbelül kell, hogy eldőljön a megfelelő idő, az emberek folyamatosan változnak. Korszakok vannak mindenki életében és most kezdtem azt érezni, hogy a karrierem egy picit hátrébb szorul illetve nem ez a legfontosabb dolog az életemben. Egyre fontosabb számomra hogy otthon teremtsek magamnak békét és nyugalmat.." - magyarázza a videóban az énekesnő.

Heni szerint konzervatív családi háttere miatt megengedhetetlen a házasság előtti baba. "Nem csak a neveltetésből fakadóan, de én úgy gondolom, hogy egy igazi gyerkőcnek, aki értékeket kell, hogy kapjon, az azzal együtt fog járni, hogy egy egész teljes családban fogunk élni. Nem szeretem a globalizált világot követni. Ragaszkodom, hogy egy esküvő, házasság végül baba!" – meséli a frontember Heni.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3832 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x