A 82 éves szupermodell
Címlap / Showbiznisz / A 82 éves szupermodell

A 82 éves szupermodell

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-29

Egy olyan világban, amely a szépség és a fiatalság megszállottja, a 82 éves Daphne Selfe bebizonyította, hogy soha nem túl késő egy sikeres modell karrierbe fogni. 

Már négy unokája van, de még mindig a szépségiparban dolgozik. Több mint 60 éve modell, de meglepő módon soha nem volt annyira sikeres mint napjainkban. Olyan jól ismert cégek reklámjaiban láthatjuk, mint a Nivea és az Olay, dolgozott olyan divattervezőknek, mint Dolce & Gabbana és megjelent a Vogue és a Marie Claire magazinokban. Napi 1600 dollárt is megkeres a modellkedéssel.


A pályát 20 évesen, 1950-ben kezdte, angol divatcégeknek és áruházaknak dolgozott. Öt évig főleg modellként dolgozott, de később is elvállalt munkákat - benne volt a szakmában, elégedett volt a karrierjével, de nem tartozott az élmezőnybe. A nagy kiugrás meglepően későn, 1998-ban jött el, egy évvel a férje halála után. Az ügynöke elhívta egy londoni divat showra. Először azt hitte, ez csak vicc, de itt figyelt fel rá a világ egyik legnagyobb modell ügynöksége, a Models 1. Rögtön bedobták a mélyvízbe, a Vogue-ben jelent meg és kiderült, hogy számos nagynevű cég szeretné az időseket is elérni hirdetéseivel. Több rivaldafény jutott neki, mint bármikor fiatal korában.


Daphne Selfe valószínűleg tökéletes kiállásának, szép arcának és hosszú ősz hajának köszönheti a sikert. Soha nem volt plasztikai műtétje, viszont rendszeresen jógázik, hogy fitt maradjon és rengeteg gyümölcsöt és zöldséget eszik. Imádja a munkáját és azt mondja, addig modellkedik, amíg hívják.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5095 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x