VV Laci: Azt hittem, hogy meg fogok halni!
Címlap / Showbiznisz / VV Laci: Azt hittem, hogy meg fogok halni!

VV Laci: Azt hittem, hogy meg fogok halni!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

A Való Világ Lázár Lacija pár hete egészségügyi állapota miatt adta fel a villalétet. A villa Dokija most őszintén vall arról, hogy mit élt át akkor, amikor rohammentő vitte el a luxusbörtönből... 

VV Laci egészségi állapota miatt április hetedikén délután feladta a játékot, így nélküle folytatódott az RTL Klub valóságshowja. A Doki kategóriában bekerült harcedzett villalakó most őszintén mesél a villában töltött négy hónapról és az azt követő megrendítő változásokról amik idekint várták.

"Azt hittem, hogy a szívem kiszakad a helyéről! Úgy kell elképzelni mintha egy kést mártottak volna meg a szívemben: egy olyan szúró fájdalmam volt mintha beszakadt volna a mellkasom, közben pedig lezsibbadt a bal kezem! Szívinfarktus gyanúval jött ki a rohammentő és ezzel is kezeltek..." - emlékszik vissza a megrázó esetre Lázár Laci a Tabu Tv videójában.

"Előkészítették az újraélesztő gépet és megállt velem útközben a mentő. Nem volt játék amit ott felvett az RTL: olyannyira komoly volt a dolog, hogy a televízió nem is tudta leadni a teljes anyagot, mert a mentőorvos kikapcsoltatta a kamerákat. Mindenki azt hitte, hogy újra kell majd éleszteni, én pedig ténylegesen azt hittem, hogy meg fogok halni ott a mentőben! Ezt teljesen komolyan mondom!" - meséli az internetes sztártévé riporterének a VV játékos, aki azóta szerencsére sokkal jobban van és élvezi a népszerűséget.

Az elmúlt hetekben fenekestül fordult fel Laci élete, de a mackó egyelőre nem tudja hová tenni a népszerűséget. "Hihetetlen amit a hölgyektől kapok! Kinyomozták a lakáscímemet, odajönnek, ajándékokat hoznak, leveleket küldenek... Van aki nagyon kedves, van aki jobban nyomul és van aki szexis fényképet küld magáról!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a sztár, aki csak azt fájlalja, hogy a lányok nem Lázár Lacit, hanem VV Lacit keresik benne.

"Amennyire egyedül voltam most annyira sok nővel tudnék lenni, de gyakorlatilag nem tudok dönteni ebben a nagy tömegben. A haverjaim kiröhögnek, de nehogy azt higgyétek, hogy ez olyan nagyon jó dolog ám! Most sokkal nehezebb, mint amikor nem ismertek az emberek..." - sóhajt nagyot a Tabu Tv videós hírében Laci, akinek néha túl sok a Való Világ adta népszerűség.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2808 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x