Overdose megérkezett Angliába
Címlap / Showbiznisz / Overdose megérkezett Angliába

Overdose megérkezett Angliába

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-19

Útja a tervezettnél egy nappal tovább tartott. A Pulborough-i tréningközpontban szállásolták el. 

Pénteken kora reggel, utánfutós lószállítójában indult Angliába Overdose. Ám az azt húzó autó sebváltója Győr magasságában elromlott, és mivel a szakszerviz nem tudott megfelelő vonóhoroggal rendelkező csereautót biztosítani, így az utazást át kellett szervezni kettőről háromnaposra.

Mivel nem akartak visszafordulni, így utána utazott trénere, Jozef Roszival, az ő kocsijára akasztották az utánfutót, és Overdose-t a pozsonyi versenypályára vitték, ahol éjszakára felszabadították számára azt a boxot, amit már ismert, ahol ottani versenyei előtt mindig lenni szokott. Másnap a csapat a kölni versenypályáig utazott, ahol elsőrangú körülményeket biztosítottak számukra, és csak harmadnap indultak tovább Calais-ba. Overdose-t egy tágasabb kamionban utaztatták át a csatornán.

A komp két óra alatt, nyugodt vízen ért Angliába, ahol az útjuk először a Folkestone-i Versenypályára vezetett. Itt Overdose visszaszállt utánfutójába, majd újabb két és fél órás utazást követően vasárnap este fél nyolckor megérkezett angliai bázisára, a Pulborough-i tréningközpontba. Két éve már töltött itt néhány hónapot gyógykezelésen, most egy másik, tágasabb, elkülönített istálló várta.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2359 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x