Keresztes Ildikó keresztet tetováltatott
Címlap / Showbiznisz / Keresztes Ildikó keresztet tetováltatott

Keresztes Ildikó keresztet tetováltatott

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

Az énekesnő egy hónapja varratott a vállához egy keresztet. A művelet 45 percig tartott, Keresztes Ildikót a basszusgitárosa vette rá az extrém cselekedetre! 

Keresztes Ildikó rendkívül bátor módon nemrég egy keresztet tetováltatott a testére. Az énekesnő a Tabu Tv képernyőjén most először mutatja meg új szerzeményét!

"Körülbelül egy hónapja csináltattam. Attól tartottam, hogy ez biztosan egy hosszadalmas és fájdalmas eljárás lesz, de már annyira modern technikákkal dolgoznak, hogy alig vettem belőle észre valamit!" - meséli a tabutv.hu riporterének az X-Faktor mentora, akit a 45 perces varrás alatt basszusgitárosa tartott szóval.

"A basszusgitárosunk tetőtől talpig ki van varrva, lényegében ő vett rá erre az egészre: rajta kell leverni, ha valakinek nem tetszik!" - nevet fel Keresztes Ildikó, aki már tényleg keresztes lett. Ildikónak egyébként már régi vágya volt, hogy kereszt kerüljön a testére, hiszen egyébként is gyűjti a feszületeket. "Nagyon szeretem, egyáltalán nem bántam meg! Még olyan embereknek is tetszik, akikről nem voltam meggyőződve, hogy nem fognak furcsán nézni..." - számol be a tetkó sztoriról az énekesnő az internetes sztártévé videójában.

Ildikó másik vállához állítólag Csisztu Zsuzsa neve van tetoválva, csak azért nem látszik, mert testszínű testápolóval tüntette el a sztár. A két együtt szórakozó barátnő egyetért abban, hogy nagyon jól sikerült a tetoválás, azonban Csisztu mégsem csináltatna ilyet. "Nagyon bátor asszony, én nem vagyok ilyen! Én csak a műtéti hegekben hiszek, abból pedig akarva-akaratlanul is van jónéhány!" - magyarázza Csisztu Zsuzsa a videóban.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3883 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x