Gallusz Niki nem hajhássza a sikert
Címlap / Showbiznisz / Gallusz Niki nem hajhássza a sikert

Gallusz Niki nem hajhássza a sikert

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Nikinek nem az a legfontosabb, hogy minden tévéműsorban, újságban és színdarabban ott egyen! A színésznő a gyorsan jött siker helyett inkább az állandóságot keresi az életében. 

Gallusz Niki jelenleg a Madách Színház Jézus Krisztus Szupersztár című darabjában Mária Magdolna szerepét énekli, hamarosan pedig prózai szerepben is feltűnik majd Hajdu Steve mellett. "Nagyon várom már ezt a munkát, mert régóta nem próbáltam már prózai darabot. Az embert nagyon meghatározza, hogy milyen szakra jár a Színművészetin, ráadásul zenés családból is származom, ezért úgy alakult, hogy eddig legtöbbször akkor gondoltak rám, amikor zenés darabról volt szó..." - meséli a tabut.hu riporterének a színésznő.

"Sok olyan kollégám van a színházban, akiről bár nem mondom ki, de magamban érzem, hogy ők bizony nem tanultak meg próbálni, nem tudnak kezelni bizonyos szituációkat és nem tudják, hogy egy jelenetben mikor kell komolyan venni valamit és mikor kell viccelődni..." - mondja Gallusz Niki, aki szerint az előbb felsorolt problémák miatt ajánlatos iskolában tanulni a színész mesterséget.

"Annyi kollégát látok, akik hajhásszák a sikereket, de én inkább a folytonosságra törekszem. Nekem nem az kell, hogy minden riportban, minden cikkben és minden darabban ott legyek, hanem arra koncentrálok, hogy mindig legyen valami, ami foglalkoztat" - magyarázza a Tabu Tv videójában Niki, aki a mindennapi nyugalmát nem áldozná fel egy karrierhajszáért.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1922 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x