Melltartó nélküli modellek mély hátkivágással
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Melltartó nélküli modellek mély hátkivágással

Melltartó nélküli modellek mély hátkivágással

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

A Tabu Tv stábja Matliák Eszter divattervező új kollekciójának bemutatóján járt a belvárosban. Eszter ruhái szexi, de mégis apró luxuselemekkel díszített ékkövei a budapesti éjszakának! 


Rendezvénynaptár
Matliák Eszter divattervező bemutatóján megleshettük, hogy hogyan találkozik egymással a luxus és a szexualitás. "Ez egy klasszikus elegáns ruhákból álló kollekció volt, ami minden korosztály számára tökéletes és jól viselhető. Amellett, hogy klasszikus stíluselemeket találunk a ruhákon, apró luxus részletek is felkerültek ezekre a darabokra egy-egy gomb vagy díszítés miatt!" - meséli a tabutv.hu riporterének a tervező, aki az általa alkotott mély hátkivágásokra és a melltartó nélküli hordhatóságra a legbüszkébb.

"Nyáron ez nagyon jól áll a nőknek a pasik legnagyobb örömére! Vannak benne ilyen kis különleges megoldások, ami tulajdonképpen minden korosztálynak elnyerheti a tetszését..." - magyarázza a melltartó nélkül is viselhető ruhadarabok további tulajdonságait Eszter, aki az előtte szólókat megcáfolva a riportot melltartóban adta. "Csak azért van rajtam, mert ez egy olyan nadrágkosztüm, ami alá azért elfér egy!" - nevet fel a videóban a tervező a Creol Bárban tartott divatshowja után.


 
 
[ 3309 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x