Melltartó nélküli modellek mély hátkivágással
Címlap / Showbiznisz / Melltartó nélküli modellek mély hátkivágással

Melltartó nélküli modellek mély hátkivágással

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

A Tabu Tv stábja Matliák Eszter divattervező új kollekciójának bemutatóján járt a belvárosban. Eszter ruhái szexi, de mégis apró luxuselemekkel díszített ékkövei a budapesti éjszakának! 

Matliák Eszter divattervező bemutatóján megleshettük, hogy hogyan találkozik egymással a luxus és a szexualitás. "Ez egy klasszikus elegáns ruhákból álló kollekció volt, ami minden korosztály számára tökéletes és jól viselhető. Amellett, hogy klasszikus stíluselemeket találunk a ruhákon, apró luxus részletek is felkerültek ezekre a darabokra egy-egy gomb vagy díszítés miatt!" - meséli a tabutv.hu riporterének a tervező, aki az általa alkotott mély hátkivágásokra és a melltartó nélküli hordhatóságra a legbüszkébb.

"Nyáron ez nagyon jól áll a nőknek a pasik legnagyobb örömére! Vannak benne ilyen kis különleges megoldások, ami tulajdonképpen minden korosztálynak elnyerheti a tetszését..." - magyarázza a melltartó nélkül is viselhető ruhadarabok további tulajdonságait Eszter, aki az előtte szólókat megcáfolva a riportot melltartóban adta. "Csak azért van rajtam, mert ez egy olyan nadrágkosztüm, ami alá azért elfér egy!" - nevet fel a videóban a tervező a Creol Bárban tartott divatshowja után.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3523 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x