A VV4 rendesen belerontott Ágica kapcsolatába
Címlap / Showbiznisz / A VV4 rendesen belerontott Ágica kapcsolatába

A VV4 rendesen belerontott Ágica kapcsolatába

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Szögeczki Ágica bevallotta, hogy a kapcsolata rettenetesen megsínylette a Való Világ negyedik szériájában benntöltött négy napot. 

A Való Világ szerkesztői minden hétre tartogattak meglepetéseket és meglepetés vendégeket a nézők számára, azonban a csatorna legutóbbi meglepije nem teljesen úgy sült el, ahogy várták. Ágica Anettel és Milóval együtt költözhetett be a finálé hetében a bennmaradt villalakókhoz, azonban nem várt fordulat következett be: Jerzy és Ágica közt elkezdett kialakulni valami. Az újságok erős vonzalomról, kezdődő kapcsolatról és egyéb pikáns dolgokról cikkeztek, a cikkeket pedig természetesen a lányt villán kívül váró szerelme is olvasta. Ajjajj!

"A friss párkapcsolatomat egy picit megrontotta a VV4-es beköltözésem. A párom elég rosszul viselte a dolgokat, de ez csak félreértések sorozata volt! Amikor négy nap után kijöttem, akkor olyan címlapokkal szembesültem, hogy majdnem elájultam egyébként... Ez a négy nap ilyen szempontból majdnem felért az én 138 napos VV3 létemmel!" - mondja ledöbbenve a Tabu Tv riporterének Ágica az Ice Watch óra buliján, akit rettentő rosszul érint, hogy megingott a párja belé vetett bizalma.

"A párom nagyon jól ismer, ő tudja, hogy közvetlen vagyok. Lehet, hogy ezt értették félre egyébként a nézők és a villalakók is, de úgy érzem, hogy kijavítottuk ezt a helyzetet és most minden oké!" - jelent a kapcsolata jelenlegi helyzetéről Szögeczki Ági, aki újságíró munkájáról és pénzügyi helyzetéről is mesél a videóban.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6572 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x