Puskás Peti mindenkit elvert
Címlap / Showbiznisz / Puskás Peti mindenkit elvert

Puskás Peti mindenkit elvert

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-12

Puskás Peti legyőzhetetlen! A bringás lovag bármilyen versenyszámban is indult a vasárnapi McDonald’s BringaMánia Napon, mindenkinél jobbnak bizonyult. 

 

Puskás Peti igazi erőpróbával kezdte a vasárnapot, hiszen az Animal Cannibals hívta ki bringóhintós autóhúzó versenyre. Csapattársával, Buppával azonnal rávertek időben a fiúkra. Ennyi azonban nem volt elég a BringaMánia lovagjának, Bringapárbajra hívta Ricsi P-t és Qka Mc-t – és bizony a rutin ezúttal is Petit igazolta.


"Tíz éve biciklivel járok Budapesten, szerintem így lehet a legjobban közlekedni a belvárosban. Szerencsére az utóbbi években az autósok is elfogadták, hogy egyre több a kerékpáros az úton, és jobban odafigyelnek a kerekesekre. Persze az is fontos, hogy a bringások tisztában legyenek és be is tartsák a biztonságos közlekedés szabályait. Ezért is vettem részt idén is a BringaMánia Napon, ahol a sok látványos, szórakoztató és családi program mellett hangsúlyt kapott a kulturált biciklizés is – vélekedik Puskás Peti.

Persze a BringaMánia másik két lovagja, az Animal Cannibals tagjai is elkötelezett biciklisek lettek. Míg Ricsi P hetente felpattan a bringájára, addig Qka MC a gyermekét tanítja két keréken közlekedni.


A vasárnap a zuglói Millenáris Velodromban megrendezett McDonald’s BringaMánia Napon mintegy félszáz program közül választhattak a látogatók; a kerékpáros versenyeket családi események, kiállítások, látványos bemutatók színesítették. Ezen a vasárnapon egyébként nem akármilyen sporteredmények is születtek: Fábián Márk a monociklivel történő magasugrás világcsúcsát, Szalontay Sándor a repülőrajtos, egykörös pályarekordját döntötte meg.

 
 
[ 2445 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x