R. Kárpáti Péter válik, de együtt él a feleségével
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / R. Kárpáti Péter válik, de együtt él a feleségével

R. Kárpáti Péter válik, de együtt él a feleségével

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

A Barátok Közt Berényi Andrása őszintén mesél feleségéről, gyermekeiről és svájci frank alapú lakáshiteléről a Tabu Tv riportjában. 

 

Rendezvénynaptár
"Édes kislányom, Emmácska! Ő az egyik gyerekem a 48 közül. Gyönyörű, tehetséges, fiatal riporterlány lett a belőle, úgyhogy legalább lesz valaki, aki öregkoromra majd eltart!" - kiált fel R. Kárpáti Péter, amikor meglátja a jelenleg a Tabu Tv riportereként dolgozó Marenec Fruzsinát.

A Barátok Közt Berényi Andrásának élete azonban az elmúlt időszakban nem volt ilyen örömteli. A színész 18 év házasság után márciusban jelentette be, hogy válik feleségétől, akivel 2008-ban már különéltek, de akkor végül újrakezdték. "Még mindig közös házban lakunk, elvagyunk, nagyon jól vagyunk. Két intelligens ember lakik együtt gyerekekkel, úgyhogy gyakorlatilag működőképes a dolog!" - számol be házasságának jelenlegi állapotáról Péter.

Egy korábbi riportból kiderült, hogy R. Kárpáti Péter addig nem megy el a közös családi házból, amíg anyagi lehetőségeik ezt nem teszik lehetővé, addig is a frissen beépített tetőtérbe költözik és innen neveli a gyerekeit is. "Természetesen Rebeka lányomnak van most egy barátja, aki egy nagyon szimpatikus fiatalember. Megnyugtató érzés, hogy az ő választásaiban én biztos lehetek. Amikor korábbi udvarlóival találkoztam, akkor is mindig láttam, hogy olyan fiatalemberek közül kerültek ki, akik valóban egy húron tudnak rezegni vele..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a Barátok Közt igazságszerető Berényi Andrása.

"Andris fiam 11 éves, jövőre megy ötödik osztályba. Természetesen mint minden fiú, ő is anyás, de ennek így is kell lennie! Persze azért mi is nagyon jó viszonyt ápolunk, időnként elmegyünk csobbanni egyet a strandra..." - meséli a Tabu Tv videójában R. Kárpáti Péter. "Nyáron jó lenne pihenni és dolgozni is. A munka nagyon kell a svájci frankos lakáshitel miatt, a nyaralás meg azért kell, hogy az ember egy kicsit szellemileg kikapcsoljon. Kidobnám a telefonom három napra, de aztán kellene!" - mondta el a sztártévé videójában a színész.
 
 
[ 2283 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x