Müller Attila és Gigi pikáns kalandjából semmi sem igaz
Címlap / Showbiznisz / Müller Attila és Gigi pikáns kalandjából semmi sem igaz

Müller Attila és Gigi pikáns kalandjából semmi sem igaz

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-24

A műsorvezetőt és a Való Világ sztárját egy hetilap hozta össze, de állítólag igazából semmi komoly nem történt köztük. 


Rendezvénynaptár
Nemrég óriási szalagcímek figyelmeztették a bulvárfogyasztókat egy új sztárpár megalakulására. Az újságírók szerint Müller Attila és Gigi ugyanis egy párt alkotnak, ebben pedig olyannyira biztosak voltak, hogy címlapon közölték a sztorit. "A Gigivel kapcsolatos kalandból annyi igaz, hogy semmi!" - zárja rövidre a műsorvezető, aki nem is érti, hogy az újságírók hogyan találták ki a dolgot.

"A Gigit és a Bécit is régóta ismerem, de anno is csak baráti volt a viszony. Nem mondom, hogy nem jó csaj és nem tetszett, de valamiért mi sohasem kerültünk olyan helyzetbe, hogy megtudjuk azt, hogy bejövünk vagy nem jövünk be a másiknak. Részemről egész biztos, hogy nem lesz köztünk több a barátságnál és ráadásul nem is nagyon érek rá most arra, hogy ezt kitaláljam..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Müller Attila, aki jelenleg épp nemrég leégett házának rekonstrukciójával kíván foglalkozni a csajok helyett. Müller Attila azért sietve hozzáteszi, hogy a villából való kiesése után találkozott Gigivel.

Riporterünket az is érdekelte, hogy Gigin kívül más lány is tetszett-e Attilának a VV4 csajmezőnyéből. "Mint karakter és csajszi nekem egyértelműen Gigi volt a best of csaj. Anikó sem rossz, de neki valahogy nem volt olyan közvetlen a kisugárzása, Gigi viszont sokkal emberibb!" - meséli az internetes sztártévé videójában Müller Attila, aki már 18 éves kora előtt ismerte a vele hírbe hozott Gigit.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2949 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x