Rendhagyó gyermeknapi rendezvény a Való Világ sztárjaival...
Címlap / Showbiznisz / Rendhagyó gyermeknapi rendezvény a Való Világ sztárjaival

Rendhagyó gyermeknapi rendezvény a Való Világ sztárjaival

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

VV Laci, VV Zsófi, VV Béci és VV Gigi rendhagyó gyermeknapi programokkal készül a kicsiknek szombaton, ahol többek között ugrálóvár és kétezer dedikált lufi várja a látogatókat. 

Idén is hamarosan elérkezik a gyereknap, ami nem csak a gyerkőcöknek de talán a szülőknek is sok izgalmas programot ígér. VV Laci, VV Zsófi, VV Béci és VV Gigi éppen ezért szombaton, két helyszínen is különleges meglepetéssel készül a családosoknak. A Való Világ Dokija, Laci elmondta, nagyon sok gyereknapi rendezvényre hívták és szíve szerint mindenhol ott lenne. "Sok rendezvényre hívtak és sajnos szelektálnom kellett, főleg mivel mi is csinálunk gyereknapi programokat. Természetesen a szervezésben is segédkezem, ezért körbetelefonáltam a VV-seket, ki az, aki ráér szombaton."


A volt Való Világ szereplők tehát szombat reggel 11 órától a Paskál Strandon várják a kicsiket és nagyokat is, ahol egészen délután három óráig szórakoztatják, mozgatják a gyerkőcöket. "Több mint kettőezer dedikált lufit fogunk kiosztani, lehet fényképezkedni velünk és ajándékkosarak is gazdára fognak találni. A gyerekeknek még egy óriási játszóvárral is szeretnénk kedveskedni, ráadásul viszek magammal gumiból készült nagy boxkesztyűket, amivel tudok majd a gyerekekkel játszani. A csemeték fel tudnak öltözni igazi harcosnak, ezért biztos vagyok benne, hogy nagyon élvezni fogják" - mondta Laci a NapiászOnline-nak, aki nagyon reménykedik abban, hogy Béci idejében hazaér a haknijáról, hiszen csak ebben az esetben tud részt venni a délelőtti programokon.

Délután azonban a valóságshow hősöknek is tovább kell állniuk, hiszen 16:00-tól a Home Center parkolójában fogadják a szórakozni vágyókat. VV Laci szerint itt több sztárfellépővel is találkozhatnak az emberek, és Béci is színpadra lép saját számával. "Az önkormányzattal együttműködve szervezzük ezt a programot, ahol szintén értékes ajándékokkal szeretnénk kedveskedni. Többek között Galambos Lajos is színpadra lép és Béci is előadja első saját számát, tehát mindenki megtalálhatja kedvencét. Nagyon reméljük, hogy rengetegen leszünk majd, gyertek ti is!"

Aki teheti, mindenképpen látogasson ki valamelyik rendezvényre, hiszen Laci ígéreteihez híven bemutatja azt is, milyen jól bánik a gyerkőcökkel. Mint mondja, számtalan gyerekcsoportot edzett már és megszerzett tudását most is szeretné kamatoztatni.

Bővebben a napiaszonline.hu-n.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2701 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x