VV Laci autóját féltékenységből törték föl?
Címlap / Showbiznisz / VV Laci autóját féltékenységből törték föl?

VV Laci autóját féltékenységből törték föl?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

A Való Világ Dokijának, Lázár Lacinak az autóját az éjszaka folyamán feltörték, az üléseket pedig érdekes fényképekkel terítették be. Vajon a fényképen látható negyven év körüli hölgy lenne a tettes? 

Péntek reggel sajnálatos esemény történt VV azaz Lázár Lacival, hiszen az éjszaka folyamán feltörték az autóját. Hogy ki lehet a tettes, nem tudni, néhány fénykép azonban árulkodó jel lehet. "Ma reggel feltörték a gépkocsimat sajnos, éppen most várjuk a helyszínelőket. Érdekes a dolog, ami itt történt, hiszen elvitték a személyes holmikat és egy hölgynek a fényképével dobálták tele a kocsimnak a belsejét" - mesélte a valóságshow hős a Tabu Tv riporterének, aki szerint készülő könyvének kéziratát is magával vitte a tettes.


"A riasztó nem szólalt meg és nagyon nehéz betörni az ablaküveget, hiszen egy biztonsági fólia van rajta. A laptopomat nem vitték el, ott van bent az autóban, ellenben a táskámat és az összes cuccomat igen. A táskámban benne volt a könyvemnek a kézirata. A személyes holmik hiányoznak a leginkább, hiszen ha egy sima kocsi feltörés lenne, akkor azt mondanám, hogy ilyen naponta történik. De hogy ezeket a fotókat itt hagyták, ennek valami célzott értéke van" - mondta el a Tabu Tv videójában VV Laci.

Lázár Laci szerint nem igazán tud másra gondolni, csak őrült rajongásra vagy utálatra, de már nagyon várja, hogy kiderüljön végre, ki is a fényképeken lévő ismeretlen hölgy. "Most vagy ennyire szeretnek, vagy ennyire utálnak. A kettő között nincs nagy átmenet, hiszen a szeretetet és a gyűlöletet csak egy hajszál választja el egymástól. Megvárjuk a helyszínelőket és meglátjuk, hogy ki lehet a képen lévő hölgy és mi hiányzik még az autóból" - magyarázza a tabutv.hu riporterének Lázár László.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3121 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x