Kinizsi Ottó mindig hazaér a fürdetésre
Címlap / Showbiznisz / Kinizsi Ottó mindig hazaér a fürdetésre

Kinizsi Ottó mindig hazaér a fürdetésre

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-11-30

A Barátok Közt sztárja egy websorozat munkálatai miatt egyre kevesebb időt tud a családjával tölteni, de cserébe bőven kihasználja azokat a perceket, amiket a bébikkel és a szerelmével lehet. 

 

Rendezvénynaptár
"Kicsit kevesebbet vagyok otthon, mióta ezt a websorozatot forgatjuk. Amikor csak lehet, akkor megpróbálok hazaesni a forgatás után és még az éjszakai vágás előtt, hogy legalább a fürdetésnél ott legyek. A fürdetés valahogy pont a nappali műszak és az éjszakai műszak között van, úgyhogy még gyorsan haza tudok szaladni..." - meséli a Tabu Tv riporterének Kinizsi Ottó, aki a Csalfa Karma forgatása miatt ilyen elfoglalt mostanság.

A színész két kislánya, Emma és Hanna nagyon édes és eleven gyerkőcök. "Hanna legújabb húzása, hogy mióta kevesebbet lát, nagyon megörül nekem amikor egy pillanatra feltűnök otthon, akkor Hapa, Hapa felkiáltással rohan keresztül a lakáson, hogy a nyakamba ugorhasson!" - mondja nevetve Kinizsi Ottó, aki maga is érzi, hogy mennyire hiányolják őt otthonról a gyerekei. A színész azt s elárulja a videóban, hogy a kislánya hogyan tanult meg egyedül olvasni!
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2616 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x