A Barátok Közt sztárja szeret csúnya lenni
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / A Barátok Közt sztárja szeret csúnya lenni

A Barátok Közt sztárja szeret csúnya lenni

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Gyebnár Csekka kirobbanó formában van, de sokszor muszáj kevésbé szépnek látszódnia. A sorozat Gizikéjének semmi problémája sincs azzal, ha esetleg néha csúnyácska karaktert formál meg! 

 

Rendezvénynaptár
A gyönyörű Gyebnár Csekka az RTL Klub sorozatának egyik közönségtalálkozóján mesélt riporterünknek arról, hogy milyen egy nem túl gyönyörű karaktert játszani. "Rengeteget segít a jó alakom megőrzésében az, hogy nem vacsorázom és ráérő időmben jógázom. Általában egy nőt, főleg egy színésznőt minden pillanatban foglalkoztatja az alakja. Azt a jelmezt, amit öt éve rám varrtak, nekem a mai napig is bele kell férnem, ezért rá is vagyok kényszerítve a jó kinézetre!" - meséli a tabutv.hu riporterének a Barátok Közt Bokros Gizellája, aki Vili bácsi mellett egy sokkal visszafogottabb karaktert játszik mint amilyen a való életben.

"Az ember színészből van! A jelmeztervezőnk, a sminkesünk és a fodrászunk úgy megcsinálnak ha akarom, ha nem, hogy mire leérek a stúdióba, Gizike megy le. Aki színésznek megy, annak számolnia kell azzal, hogy nem lehet mindig szépnek lenni. Egyszer mondta egy fiatal kolléganő miközben éppen csúnyára kellett sminkelnünk magunkat, hogy ő nem tud csúnya lenni... én pedig mondtam, hogy az nagy baj, mert akkor nem szabad színésznek lenni!" - magyarázza Gyebnár Csekka, aki azt tanácsolta kolléganőjének, hogy inkább válassza a modell szakmát.

A színésznő párja egyébként szintén érdekesen fogadja a Csekka és Gizike közti különbséget. "Ő szórakozik rajta a legjobban! Néha félek, hogy kiábrándul belőlem, ha meglát a sorozatban, de helyette inkább vinnyogva nevet az ágyon és csapkodja a lábán!" - osztotta meg a Tabu Tv kérdezőjével a Barátok Közt sztárja, aki bevallja, hogy néha azért szokott pillanatnyi hisztiket rendezni a nem elég nőies jelmezei miatt.
 
 
[ 3125 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x