Az angol bukik még nem írták le Overdose-t
Címlap / Showbiznisz / Az angol bukik még nem írták le Overdose-t

Az angol bukik még nem írták le Overdose-t

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-20

Overdose ascoti futamára, a Group I-es King’s Stand Stakes-re eredetileg 59 lovat neveztek. Számuk a Temple Stakest követően 35-re csökkent, és még bizonyosan tovább fog csökkenni, hiszen egyrészt a versenyben indulók száma 28-ban van maximálva, másrészt az elmúlt években még ennél is jóval kevesebb ló indult. Tavaly 12, 2009-ben 15, 2008-ban pedig 13.  

A Temple Stakest követően az esélyek is alaposan átrendeződtek, a győztes Sole Power a második legesélyesebb lóvá lépett előre, Overdose pedig visszaesett a (mai állás szerinti) 9. helyre. Mi már akkor is jeleztük, hogy a bukmékerek túlértékelték azzal, hogy őt tették meg favoritnak Ascotra. A Temple Stakes-en szerzett hetedik helyét követően azonban már semmi nem indokolja, hogy ugyanígy túlértékeljék, így jelenlegi esélyszáma - ami a jelenlegi mezőny első negyedének vége - már reálisabbnak tűnik.


Ha úgy vesszük, hogy ebből a 35 lóból idén is csak 12-15 fog rajthoz állni, és feltételezzük, hogy arányosan fognak visszalépni az esélyesebbek és esélytelenebbek közül, akkor a verseny napjára Overdose nagyjából a 4-5. esélynek léphet elő. Az itt megtekinthető listához csak annyi megjegyzést fűznénk, hogy abban továbbra is nagyon sok a bizonytalanság, hiszen a jelenlegi favorit Star Witness Ausztráliából, Bridgetown és Holiday for Kitten az USA-ból, Sweet Sanette pedig Hong-Kongból érkezve első európai versenyükre készülnek, de War Artist és Invincible Ash is először futnak idén Európában, a tavaszi dubai versenyszezont követően.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1939 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x