Benkő László régi barátságot ápol a Metal Lady-vel
Címlap / Showbiznisz / Benkő László régi barátságot ápol a Metal Lady-vel

Benkő László régi barátságot ápol a Metal Lady-vel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-01-29

Bíró Ica születésnapján találkoztunk régi barátjával, Benkő László zenésszel, aki közös múltjukról és az összetartozásról beszélt nekünk. 

"Azért jöttem, hogy boldog születésnapot kívánjak. Mikor Ica híres lett, akkor már ismertem. Egy közös barátunk, a Prunkos Andris mutatott be minket egymásnak. Azt hiszem pont akkor vette el feleségül vagy költöztek össze, de ez már jó néhány évvel ezelőtt történt. Néhány napja én még nem tudtam, hogy neki most lesz a születésnapja aztán jött a meghívó. Ezek az igazi barátságok, amikor hónapok telnek el, hogy nem beszélünk, aztán ott folytatjuk ahol abbahagytuk. Ez a fajta kontinuitás az, amikor az ember mindent észrevesz. Akár egy kis kép, vagy kis cikk van róla az újságban, azon megakad a figyelmem rögtön" - mesélte Benkő László a tabutv.hu riporterének, aki azt is elárulta, hogy viccesre sikeredett a bemutatkozásuk.

"Az első találkozásunk a sportcsarnokban volt és az Andris akkor ismerte meg. Oda kiáltott nekünk hogy "hééé , gyertek ide!" Ez volt a híres bemutatkozás. Általában ez egy hosszabb folyamat szokott lenni, de most így alakult. Megismerkedett mindenki mindenkivel és ez az egész barátsággá fejlődött ki" - idézte föl nekünk első találkozásukat Bíró Icával Benkő László.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3156 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x