Wolf Kati lett a legszebb lábú énekes
Címlap / Showbiznisz / Wolf Kati lett a legszebb lábú énekes

Wolf Kati lett a legszebb lábú énekes

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-19

Bár énektudásával sajnos nem tudta lenyűgözni a közönséget az X-Faktor sztárja, küllemével minden bizonnyal óriási benyomást tett a németekre. Egy helyi magazin szerint Wolf Kati lett az Eurovíziós dalfesztivál legszebb lábú énekese! 

Pár hete hidegzuhanyként ért mindenkit, hogy Magyarország csak a 22. helyen végzett az Eurovíziós Dalfesztiválon. A maximális 12 pontot mindössze Finnországtól kapta meg Wolf Kati What About My Dreams című dala, de az előadó egyáltalán nem csügged az eredmény miatt! Wolf Kati az Eurovíziós dalfesztiválról való hazatérése után öt perccel már visszarázódott a hétköznapokba.

"Vegyes érzések vannak bennem természetesen a versennyel kapcsolatban, mert ennél sokkal jobb helyezést szerettünk volna hazahozni. Csalódott vagyok, de azóta nagyon sok fellépésem volt már, amelyeken elképesztő szeretetet kaptam az emberektől..." - meséli a tabutv.hu riporterének az X-Faktor sztárja.


25 ország versenyzői vehettek részt a döntőben, amelyet becslések szerint csaknem 60 európai és tengerentúli országból több mint 120 millió televíziós néző követte figyelemmel. "Azt az érzést nem veheti el tőlem senki, amikor 35 ezer ember állva tombolt és üvöltötte a refrént az arénában!" - emlékszik vissza az énekesnő, aki bár értékelhető helyezést sajnos nem ért el az Eurovision-on, mégis kapott néhány elismerést.

"Az egyik legnagyobb német rádió csinált egy szavazást és ott a mi dalunk nyerte az első helyet, az egyik helyi újság szerint pedig én lettem a legszebb lábú énekes a műsorban. Ezt a két díjat sikerült begyűjtenünk!" - újságolja nevetve a Tabu Tv videójában Wolf Kati, aki az internetes sztártévé kameráján keresztül is köszöni a rengeteg szeretetet, amit a rajongóitól kap!Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3044 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x