Dopeman hiányolja az értelmet Fluor pinaszőrözéséből
Címlap / Showbiznisz / Dopeman hiányolja az értelmet Fluor pinaszőrözéséből

Dopeman hiányolja az értelmet Fluor pinaszőrözéséből

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-02

A Tabu Tv riporterének köszönhetően megtudhatjuk, hogy a nagyszájú rapper miért vélekedik pesszimistán a hazai fiatalság munkásságáról. 

"Nem SP a legrosszabb dolog, amit eladnak ma Magyarországon" - nyilatkozta a közismert magyar rappera tabutv.hu riporterének. Dopeman abban látja napjaink fiatalságának hanyatlását, hogy hazánkban minden rosszat el lehet adni. Meglátása szerint sem a politikában, sem pedig a médiában nem találkozhatunk építő jellegű dolgokkal, ezért érthetőnek tartja azt, hogy a fiatalság sem alkot semmi maradandót.

Miközben a fiatalok szellemiségéről nyilatkozott, példaként merült fel a szakmabeli Fluor részeg videója, melyből szintén hiányolja a mondanivalót. Dopeman szerint a részegen nyilatkozás egy külön műfaj, amihez pikáns humorra, különleges szókincsre és elsősorban élettapasztalatra van szükség. A rapper saját szakmájának tekinti a részegen nyilatkozást és véleménye szerint, ez nem megy akárkinek, főként nem egy tapasztalatlan, "butuska kis fiatalnak".

Nagyon haragszik Fluor Tomira Kiszel Tünde, aki már korábban is beszélt arról, mennyire megsértette a tinisztár azzal, hogy testszőrzetén viccelődött. Fluor még évekkel ezelőtt egy celeb bulin cikizte Tüncit, de állítólag ezt még Dopeman is jobban csinálná a Mizu sztárjánál.

A rapper nem csupán a fiatal énekes részeg megnyilvánulásával nem szimpatizál, hanem a számaiból is hiányolja az értelmet. Fluor legújabb klipjét egy szóval jellemezte: "butaság". Dopeman számaiban a kritizáló mondatok is gondolkodásra késztetik a hallgatóságot. A baj csupán az, hogy egyre kevesebben akarnak a mondatok mögé látni, de nem szabad feladni. Sőt, a fiataloknak is az ő példáját követve provokálniuk kellene a gondolkodást.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2940 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x