VV Laci visszatér a security szakmába
Címlap / Showbiznisz / VV Laci visszatér a security szakmába

VV Laci visszatér a security szakmába

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

A Való Világ negyedik szériájából megismert VV Laci több mint hat hónapja kihagyás után visszatér a security szakmába, ennek okán pedig több programot, kiképzőtábort is szervez az esztergomi kiképzőközpontjába. 

VV azaz Lázár László nem akarja fenyegetni az embereket, csupán kijelentette, visszatér eredeti foglalkozásához. Ennek kapcsán már most hétvégén megrendeznek egy nemzetközi lövészverseny, amire egész Európából érkeznek majd versenyzők.

"Esztergomban van egy saját kiképzőközpontunk. Most hétvégén pedig megrendezünk egy nemzetközi lövészversenyt, ahova Anglia, Hollandia, Szlovákia és még több európai ország legjobb lövészeit várjuk. Ennek már volt egy előzménye, tehát ide tényleg csak a legjobbak jönnek. A rendezvény ugyan zártkörű, szombaton reggel kilenckor kezdődik, de szeretnék még több eseményt és programot szervezni a jövőben" - mondta a NapiászOnline-nak VV Laci, aki azt is elárulta, hogy ez a kiképzőközpont egy teljeskörű szolgáltatást nyújt azoknak, akik igazán jó szakemberek szeretnének lenni.

Folytatás a napiaszonline.hu-n.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2028 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x