VV Anikó új műsort kap, de nem keres túl jól
Címlap / Showbiznisz / VV Anikó új műsort kap, de nem keres túl jól

VV Anikó új műsort kap, de nem keres túl jól

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

Nádai Anikót augusztusig egészen biztosan kényszerszabadságra küldte az anyacsatornája, addig is haknikból fizeti a hiteleit és az albérletét. 

A Való Világ sztárja az Alekosznak Való c. tévéműsor vége óta élvezi a szabadságát, vagyis élvezné, ha nem kellene folyamatosan haknikra járnia ahhoz, hogy finanszírozni tudja a létezését.

"Most még vannak fellépéseim, augusztustól pedig majd próbálok valami munkát szerezni. Épp nyári szünet van a csatornánál, viszont már tudom, hogy milyen lehetőségem lesz augusztustól! Erről még nem beszélhetek, de remélem, hogy a Való Világ ötben is kaphatok valami kis feladatot" - meséli a Tabu Tv riporterének VV Anikó, aki egyébként legszívesebben egy gyerekműsort vezetne.

Nádai Anikónak egyébként kell is a munka, mert rengeteg kiadása van, amiket valamiből finanszíroznia kell. "Semennyivel nem élek jobban most mint a műsor előtt. Nekem rengeteg hitelem van és a felköltözésem óta az albérletemet is fizetnem kell. Most sokkal jobban nem élek sajnos, maximum egy albérlet árával vagyok bentebb..." - magyarázza anyagi helyzetét Anikó a tabutv.hu riporterének.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4029 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x