A Barátok Közt sztárjáról nem hiszik el, hogy elmúlt 18!...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / A Barátok Közt sztárjáról nem hiszik el, hogy elmúlt 18!

A Barátok Közt sztárjáról nem hiszik el, hogy elmúlt 18!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

A Barátok Közt új szereplője igazából 27 éves, de a legtöbben ezt nem hiszik el neki, ezért mindig meg kell mutatnia a személyi igazolványát, ha épp alkoholos koktélt vásárol. 


Rendezvénynaptár
A világutazó Nagy Alexandra egy közönségtalálkozó alkalmával mesélt riporterünknek arról, hogy milyen estéről estére egy országot szórakoztatni. "A karakterem egy fiatal lány, aki tizenhat évesen terhes lett és lett egy kis porontya, úgyhogy van egy tíz éves lányom. Nehéz elképzelni rólam, hogy gyerekem van, de elvileg lehetne, mert 27 éves vagyok..." - meséli a színésznő nevetve a videóban, akiről senki sem hiszi el, hogy ennyi idős.

"Mindenhol fiatalabbnak néznek, főleg smink nélkül. Sokszor elkérik a személyimet, ha épp alkoholos koktélt szeretnék kérni. A hangom miatt is mindig kislánynak gondolnak és ha valaki felhív telefonon, akkor általában megkérdezi, hogy tudnám-e adni a szüleimet... elég vicces! A hivatalos helyeken ez nagyon rossz, mert nem vesznek komolyan és elém állnak a sorban, de mindegy, nem számít..." - mondja a mindig mosolygós új BK sztár.

Az új szereplő még csak néhány hónapja forgat a Mátyás király téren, de máris óriási népszerűségnek örvend. "Eddig a mai nap volt a legsokkolóbb! Persze eddig is odajött hozzám az utcán néhány ember, de ma egy csomó fiatal megölelt... ez nagyon megérintett, nagyon jó!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Alexandra, aki annál jobbat el sem tudna képzelni mint hogy minden nap kamera előtt szerepeljen.


 
 
[ 5213 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x