Szexi páros! VV Zsófi és húga együtt szédítik a fiúkat...
Címlap / Showbiznisz / Szexi páros! VV Zsófi és húga együtt szédítik a fiúkat

Szexi páros! VV Zsófi és húga együtt szédítik a fiúkat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-06

A Való Világ szexi sztárja és testvére állandóan együtt lógnak, közben pedig akaratlanul, de főleg akarva szédítik a körülöttük lévő férfiembereket. 

VV Zsófi nem tagadja, hogy imádja élvezni az életet. A Való Világ naivája legtöbbször plázákban, szórakozóhelyeken vagy épp tv stúdióban érzi jól magát, de kedvenc tevékenységeiben mindig akad egy társa húga személyében.

"Mindent együtt csinálunk amit a lányok szoktak: vásárolni, bulizni, moziba járni, vagy épp szédíteni a fiúkat..." - nevet fel sejtelmesen a szexi Rágógumi sztár, aki ennek ellenére állítja, hogy még sohasem hajtott ugyanarra a pasira, akire a húga is.

"Bocsánat, egyszer volt olyan, hogy egy fiú a húgomnak udvarolt, utána rámmászott és ezért nagyon csúnyán leoltottuk. Felhívtam, hogy találkozzunk, de odajött a húgom is és megkérdeztük, hogy melyikünknek szánta az smseket. A srác elég zavarban volt, nem tudott válaszolni!" - emlékszik vissza a Tabu Tv sztárvideójában Szabó Zsófi, akivel a Bravo Otto gála VIP részlegében cseréltünk eszmét.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 9183 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x