Rákóczi Feri családja apu bankkártyáját várja haza
Címlap / Showbiznisz / Rákóczi Feri családja apu bankkártyáját várja haza

Rákóczi Feri családja apu bankkártyáját várja haza

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A műsorvezető a tévézés, rádiózás és fellépésáradat mellett alig tud otthon lenni, de a család jól viseli a sok távollétet. 

A népszerűség sok elfoglaltsággal is együtt jár, ezt pedig valljuk be, általában nem fogadják túl jól az ember közeli hozzátartozói, főleg nem a szerelme. Rákóczi Feriéknél azonban állítólag ez nem így van: a műsorvezető ugyanis a kevés otthon töltött idő ellenére is jól megvan az asszonnyal.

"Ő ezt a csomagot vásárolta meg: amikor mi megismerkedtünk, akkor ugyanígy mentem mindenhová az országban koncertezni. Nagyon hálás vagyok neki, hogy leveszi a két gyerek terhét a vállamról és egész nap mennek. Persze egy kicsit várják aput meg a bankkártyáját, de tegnap például otthon tudtam aludni és ennek nagyon örültek!" - meséli a tabutv.hu riporterének a Class FM és a TV2 sztárja.

Feri egyébként a sok elfoglaltság ellenére újabb gyermekeket tervez, de ennek még van egy kis akadálya. "nem álltunk meg, én csak négy gyereknél szeretnék megállni. Az én kedvesem most azt mondta, hogy ő egy kicsit lenne nem terhes, úgyhogy majd két-három év után ha erőnk és időnk úgy engedi, sőt a megfelelő spermaszám is megvan hozzá, akkor simán nyomjuk tovább" - magyarázza a Tabu Tv videójában Rákóczi Feri.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2288 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x