Terecskei Rita és kutyája egy hullámhosszon vannak
Címlap / Showbiznisz / Terecskei Rita és kutyája egy hullámhosszon vannak

Terecskei Rita és kutyája egy hullámhosszon vannak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Zanzibár énekesnője szerint csak akkor tud kibontakozni a négylábúk és a gazdik közötti kapcsolat, ha nem a kert végében kötjük ki a kedvencünket. 

Terecskei Rita és Csipi már két és fél éve alkotnak egy párt. "Nekem rajta kívül még két másik kutyusom is van és mind hármójukat az út széléről szedtem össze. Azt csak olyan ember tudja átérezni, hogy mit ad egy kutya, akinek vannak kutyái vagy volt valaha kutyája. Itt nem a kert végébe kikötött kutyákra gondolok, mert akkor nem tud olyan hullámhosszon mozogni mint a gazdája" - meséli a tabutv.hu riporterének az énekesnő, akiről pontosan tudja a kutyája, hogy mikor van rossz kedve.

"Odajön, odabújik és játszunk. Teljesen lehet érteni, hogy mikor mit szeretne: nagyon jó kapcsolat tud kialakulni ember és kutya között" - magyarázza a videóban Terecskei Rita, aki a koncerteken kívül mindenhová magával viszi a kis Csipit. "Mi már együtt élünk és együtt is alszunk, de nagyon fontos, hogy csak akkor szabad magunkhoz vennünk egy kutyust, ha élőben kiválasztjuk egymást" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a Zanzibár frontembere.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2349 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x