VV Laci újra katonáskodott
Címlap / Showbiznisz / VV Laci újra katonáskodott

VV Laci újra katonáskodott

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Lacit arról faggatta a Tabu Tv stábja, hogy milyen az a bizonyos két napos katonáskodás. 

Mint megtudtuk, Laci egy klip kedvéért lett katona, amit két napig forgattak. A forgatás éjszakába nyúlóan elhúzódott, ennek ellenére a "villa hangja" nagyon élvezte.

"Története van a klipnek, megfenyegetik a főhősnőt és meg kell védenünk. Meg is támadják természetesen és mi meg is védjük" – avatott be minket a részletekbe. Ennek kapcsán merült fel az a kérdés, hogy volt-e már olyan szituációban már valaha, ahol meg kellett védeni-e a kedvesét vagy egy családtagját, akit megtámadtak, de hála istennek erre nemmel kellett felelnie. Olyan azonban már előfordult, hogy kellemetlen helyzetbe került mire visszaért arra a helyszínre, ahol a barátnője volt, de ez nem nevezhető támadásnak."Én úgy gondolom, hogy ezt jó kommunikációval el lehet hárítani, nem mindig az erőszak a legfontosabb" - mondta VV Laci mindezek kapcsán.

A klip során felmerült az, hogy Laci szeret-e zenélni, énekelni, vagy hangszeren játszani, amire válaszképen azt kaptuk, hogy ha lennének hozzá kellő adottságai, akkor természetesen zenélne, mert nagyon szeretne, és a zenét is nagyon szereti. Laci a klipben sem énekelt, csak két mondatot mondott, de ha kíváncsiak rá, akkor majd nézzenek utána.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1750 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x