Tilla kedvence Liptai Claudia
Címlap / Showbiznisz / Tilla kedvence Liptai Claudia

Tilla kedvence Liptai Claudia

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

A Tabu Tv riportere Liptai Claudia határozatlan idejű szabadságáról kérdezte Till Attilát. A beszélgetés során arra is fény derült, hogy Tilla az énekesi pályán marad-e. 

Habár Tilla is hallott már halvány pletykákat arról, hogy Liptai Claudia szünetet tervez, de hivatalos forrásból nem kapott még megerősítést ezzel kapcsolatban. Tilla szerint mindenkinek van egy olyan korszak az életében, amikor úgy érzi, hogy elég. Elképzelhetőnek tarja, hogy Claudia csupán pihenni szeretne, megújulni és ehhez pedig szükség van arra, hogy az ember egy kicsit elszakadjon a munkájától.

Még szinte el sem hangzott a kérdés, mikor már érkezett a válasz: "Ő igen. Sok szempontból. Abszolút ő a nagy kedvenc társ." Tilla elárulta nekünk, hogy már az első pillanattól megvolt köztük az összhang. Már 2002-ben, az első közös munkájuk során ráéreztek egymásra. Ami a legfontosabb két műsorvezető között, hogy tudjanak beszélgetni és együtt nevetni, kettőjük között már az első pillanattól adott volt.

Habár Tilla is hallott már Árpa Attila készülő lemezéről, de egykori vetélytársával ellentétben nem kapott kedvet az énekesi pálya folytatásához. Számára ez csupán a műsor része volt és a jövőben már nem szeretne ebbe több munkát fektetni. "Maradok a filmezésnél, tévézésnél, elég az nekem."Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2434 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x