SP kollekciója nem lesz reneszánsz
Címlap / Showbiznisz / SP kollekciója nem lesz reneszánsz

SP kollekciója nem lesz reneszánsz

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-12-03

SP-t éppen saját webshop-ja, a Special Shop új kollekciójának fotózásakor kapta mikrofonvégre a Tabu Tv riportere. Az énekes nem csak a termékeiről, hanem bukásáról is mesélt nekünk. 

A Special Shopban megvásárolható termékek között csak olyan ruhák, cipők és kiegészítők szerepelnek, amelyek teljes mértékben az énekes ízlésvilágát tükrözik. A másik különlegességük az, hogy ezekhez a darabokhoz nem juthatunk hozzá úton-útfélen, hiszen az egész országban csak egy-két üzletben értékesítik őket.

Kevesebb lelkesedéssel mesélt nekünk SP a vizsgáiról, pontosabban egy vizsgájáról, a Reneszánsz művészettörténetről. Ez az a tárgy, ami miatt csak egy évvel később kapja kézhez diplomáját, mivel a tanárnő - akinek az énekes inkább nem üzenne semmit - megbuktatta. Habár hasznosnak találta a tárgyat, a rossz tapasztalatok miatt jövőre inkább a testnevelést választja helyette. "Csak azért is olyan tantárgyat veszek föl, amiből semmi hasznom nincs."

Habár a diplomától már csak egy tárgy választja el az énekest, véleménye szerint semmi sem fog változni az életében. SP így vélekedik a diplomáról: "Nem gondolom, hogy bármennyire is szükség lenne rá." Csak a szülei és a saját lelkiismerete megnyugtatása miatt fontos.
Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1919 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x