Krizbai Teca kapcsolata mégis csak diákszerelem?
Címlap / Showbiznisz / Krizbai Teca kapcsolata mégis csak diákszerelem?

Krizbai Teca kapcsolata mégis csak diákszerelem?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Az újságok azt írták, hogy Teca és párja hamarosan összeházasodnak, de a 15 éves látássérült énekesnő még csak diákszerelemnek hívja a kapcsolatot és kiforratlan szerelemről mesél. 

Krizbai Teca vasárnap este a Madách színházban énekelhetett a Jézus Krisztus Szupersztár tapsrendjében. A lehetőséget még annak idején Szirtes Tamás ajánlotta fel a látássérült fiatal énekesnőnek, aki örömmel énekelte el Mária Magdolna dalát a színház közönsége előtt. Tecát óriási tapsvihar és szeretet fogadta a világot jelentő deszkákon, az előadás után a Tabu Tv riportere is beszélgethetett a Csillag Születik sztárjával. "Én annyira meghatódtam, hogy még a könnyem is kicsordult. Nem tudom eléggé megköszönni Szirtes Tamásnak a lehetőséget, egy élmény volt itt énekelni! Nagyon izgultam, de amikor elkezdtem énekelni, elállt az izgalmam. Nem gondoltam volna, hogy 15 évesen én egy ilyen helyen fogok énekelni!" - mondja csillogó szemekkel a Tabu Tv riporterének Krizbai Teca.

"A Csillag Születiket ugye csak egy valaki nyerheti meg, a többiek pedig csalódottak lettek. Én ezt a csalódást enyhítendően gondoltam, hogy az egyik nem győztesnek felkínálok egy ilyen lehetőséget. Ez a lány egy élethivatást kapott a műsor révén, ezért azt gondoltam megerősíteni, hogy érezze meg egy valóságos színház atmoszféráját" - magyarázza a tabutv.hu videójában Szirtes Tamás.

Krizbai Teca reméli, hogy a későbbiekben is lesz majd még lehetősége színházi színpadra lépni, de előtte még rengeteg teendője van úgy a fellépések, mint a magánügyek terén. "A párom sajnos nem tudott elkísérni, mert Hajdúsámsonban van, de lélekben itt volt velem. Tomi is sok erőt adott nekem, még előtte hallhattam a hangját. Nagyon köszönöm, hogy ő van nekem!" - meséli a tabutv.hu videójában a fiatal énekesnő.

Több újságban is megjelent, hogy Teca és Tamás hamarosan házasságra készülnek, ám a Csillag Születik sztárja már másképp vélekedik. "Hát ezt azért mi még így nem terveztük el, csak beszéltünk erről. Á, addig sok víz lefolyik még a Dunán... Ez egy diákszerelem, a kapcsolat elmélyülése még nagyon messze van!" - zárja rövidre Krizbai Teca, akinek teljesen megváltozott az élete az RTL Klub tehetségkutatója óta. "Nem mehetek úgy el sehová, hogy nem állítanak meg. Ha eltervezünk egy fél órás valamit, abból lesz másfél két óra... nagyon élvezem, én erre vágytam!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az énekesnő.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1904 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x