Rockerpapák és gyermekeik lufibulija
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Rockerpapák és gyermekeik lufibulija

Rockerpapák és gyermekeik lufibulija

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Sztárpapák és gyermekeik egy apák napjára szervezett fergeteges gyerekpartin vettek részt a Smile lufiboltban. Ganxsta Zolee, Dopeman, Árpa Attila, Inti, Endi, Kovács Áron és Zsidró Tamás gyermekeikkel együtt érkeztek meg a lufiparadicsomba. Volt itt arcfestés, csillámtetoválás, koktélkeverés, partifrizura készítése. Egy új ügyességi játékot is kipróbálhattak a Rockerpapák és gyermekeik. A legnagyobb érdeklődést azonban a különleges lufiból készült állatkák és hajdíszek váltották ki. 

 

Rendezvénynaptár
Ganxsta Zolee kislánya, Zoé és Dopeman lánya, Fanni már érkezéskor összebarátkoztak, így a délután folyamán elválaszthatatlanok lettek. Együtt készíttettek csillámtetoválást, királylányos hajat és amíg az arcukat festették sem váltak külön. Amíg a kislányok a szépítkeztek, a papák a régi nagy bulikra emlékeztek vissza.

Árpa Attila egész családjával érkezett a bulira. Amira hamar belevetette magát a szépítkezésbe, de kedvenc elfoglaltsága a koktélkeverés volt. A kicsi lány egy lufiból készült különleges hajpántot is kapott, amit kifejezetten neki készített Schreiter Nándor világbajnok lufihajtogató.


Endi, a Hooligans zenekar dobosa, két kislányával Bogival és Kiarával érkezett a bulira. A két szépség minden játékban részt vett, de egy percre sem engedték el egymás kezét. Endinek nemsokára megszületik a harmadik lánya, így a párja nagy pocakkal próbálta követni a kicsiket a játékba, amely azért nem kis feladat. 

Kovács Áron kisfia Máté már érkezéskor rögtön kipróbálta a poharas játékot, mégis a lufiból készült lézerkard és egy ördögnyelv volt az, ami teljesen a hatalmába kerítette. Apukájával hosszú percekig idézték a Star Wars klasszikus mondatait, miközben a lufi lézerkarddal a filmből is jól ismert jeleneteket játszották el.


A nagyobb gyerekek egy újfajta ügyességi játékot, próbáltak ki, melynek lényege, hogy minél rövidebb idő alatt kell különleges poharakból egy piramist építeni. Zsidró Tamás nagyfia, Dominik és a Inti lánya Emma órákon keresztül építette a pohárpiramisokat, annyira tetszett nekik ez a játék. A Zsidró család azonban a lufi hajtogatásban is kipróbálta magát. Tamás a legkisebb fia, Martin számára egy lufikutyát készített, de a kisfiút inkább egy lufiteknős varázsolta el.

A programokat dögös sztárcsajok felügyelték. Kutánczi Lia, Széles Iza és Bertók Maya percek alatt váltak újra kislánnyá, mindenféle kelléket magukra tettek, minden lány készített magának csillámtetoválást és egyedi lufihajdíszeket is.


Nemcsak a gyerekek számára volt ez egy élvezetes délután, hanem a sztárpapák is nagyon jól érezték magukat ezen a különleges apák napi rendezvényen. A nemcsak a programok, hanem maga a helyszín a Smile lufibolt is elvarázsolta papákat és gyermekeiket!


 
 
[ 3172 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x