Alekosz Tatán is a szerelmet kereste
Címlap / Showbiznisz / Alekosz Tatán is a szerelmet kereste

Alekosz Tatán is a szerelmet kereste

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-17

Gombos Edina és Joshi, VV Gigi és Alekosz, az Éden Hotel-ből ismert Alíz és Ádám mind a tatai tó partján töltötték a hétvégét. A hírességek hatalmas feltűnést keltettek a fesztiválon. A Való Világ 4 nyertese nem hazudtolta meg önmagát, a tatai lányoknak is egyből udvarolni kezdett. 

Az idei Víz, zene, virág fesztivál színes programjai mellett számos hazai híresség is feltűnt a festői szépségű kisvárosban. A legnagyobb felfordulást egyértelműen az RTL Klub valóságshow-jának szereplői okozták. Gigi és Alekosz órákon át állta a rajongók rohamát a PR Telecom sátránál és a Való Világ nyertes Alekosz kapva kapott az alkalmon, rögtön udvarolni kezdett a tatai lányoknak.


"Kedvemre valók voltak a lányok, nagyon csinosak, kedvesek" – árulta el Alekosz, aki nem hagyhatta ki a helyi pálinkák kóstolását sem. – "Ez az egyik út, ami a szívemhez vezet, a finom italok" – tette hozzá a VV győztes.

A FEM3 és a TV2 műsorvezetője, Joshi Bahrat a hungarikumot kihagyta, de a fesztiválozók legnagyobb örömére az aláírások mellett életvezetési tanácsokat adott.


"Fantasztikus volt a hely hangulata és szellemisége, feltöltődés volt ott lenni. Nagyon sok szeretetet kaptunk és remélem, hogy tudtunk adni is valamit. Öt-hat ember volt, aki komoly problémával jött oda hozzám tanácsot kérni. Egy ilyen közegben nem lehet nagyon mély beszélgetéseket folytatni, de úgy érzem, azért sikerült segítenem picit az embereknek" – mondta Joshi, aki Gombos Edinával érkezett. A Tatán rajzpályázaton is zsűriző műsorvezető magánemberként is boldogan látogat el a számos családi programot kínáló fesztiválokra.


Alízt és Ádámot, az Éden Hotel két szereplőjét leginkább a tatai tó nyűgözte le, hosszú sétával kapcsolódtak ki. Lajsz András a tatai térséghez illően bor alapú koktélokat kevert a közönségnek a tatai kastély udvarán. A hangulatról pedig az X-Faktor tehetsége, Janicsák Veca gondoskodott, aki kedvenc dalait énekelte a közönségnek.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4165 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x