VV Laci csendben tűr
Címlap / Showbiznisz / VV Laci csendben tűr

VV Laci csendben tűr

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Lacit a különleges edzésformát kínáló, Look Your Best programján kapta mikrofonvégre a Tabu Tv riportere, aki főként a valóságshow okozta ismertség előnyeiről és hátrányairól kérdezte az egykori villalakót. 

Habár Laciról már villaléte alatt kiderült, fontos számára a sport és az egészséges életmód, de most inkább csak a háttérből figyelte az eseményeket. A többiek által kipróbált gépekről úgy nyilatkozott: "ez szerintem nagyon jó dolog a zsírégetésre", de véleménye szerint a fogyás túlnyomórészt nem az eszközökön múlik, hanem agyban dől el.

Amikor arról kérdeztük, hogy szerinte megéri-e jelentkezni a Való Világ következő szériájába, azt felelte, összességében igen, mivel az ember olyan lehetőségekhez juthat a játék által, amelyekre egyébként nem igazán lenne esélye. Azonban erre talán csak a műsor után fél évvel tudna helytálló választ adni.

Mint közismert, a népszerűségnek is vannak jó, de igazán rossz oldalai is. Az emberek megismerik, meghívják eseményekre, "de nekem már néha sok" - árulta el Laci. Azért lett elege a közismertségből, mert sokan nincsenek rá tekintettel, nem hagynak neki személyes teret. Szeretné, ha nem zavarnák meg minden programja közben aláírásért, vagy éppen egy fotóért, de mivel tudja, hogy ezt lehetetlen kivédeni, próbálja "kulturáltan" kezelni az ilyen szituációkat.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1807 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x