Kiszel Tünde egy temetkezési bolt falán
Címlap / Showbiznisz / Kiszel Tünde egy temetkezési bolt falán

Kiszel Tünde egy temetkezési bolt falán

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-23

Kiszel Tündének elszánt rajongója akadt. A férfi nem érte be a Tündés szuvenírekkel, hanem egy kecsegtető ajánlatot is tett a naptárdívának - tudhatjuk meg a Tabu Tv riporterének köszönhetően. 

Egy úriember két naptárat és két "kacsintós pénztárcát" is vásárolt Tündétől, aki mindig is szimpatikus volt neki. Tettét azzal magyarázza, hogy szerinte "Tündike a legszebb a világon". Az úr felesége elárulta nekünk, hogy férje tízezer forintot fizetett a Tündés ajándéktárgyakért.

A rajongó nem szobájába, hanem üzletébe szeretné majd kitenni imádottja naptárát, hogy mindenkinek megmutathassa, személyesen is találkozott a dekoratív médiaszemélyiséggel. Tünde azonban nem egy megszokott, hanem egy elég bizarr helyről mosolyog majd a vásárlókra: egy temetkezési bolt faláról.

Habár az úriember örült volna egy telefonszámcserének, Tünde ebbe nem egyezett bele. Sőt nem csak ettől, hanem egy feltehetően nagyon finom malacsülttől is elesett, amikor visszautasította rajongója ebédmeghívását. Az úr szerint azonban az elutasítás ellenére is megérte megvenni a szuveníreket, "mert Tündikének bármit adnánk, bármennyit".Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3411 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x