Arn Gréta is egópárbajozik időnként
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Arn Gréta is egópárbajozik időnként

Arn Gréta is egópárbajozik időnként

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

A sportolók is megpróbálnak szexisebbek lenni a másiknál. Arn Gréta teniszezőnő is rendszeresen teszteli, hogy kinek van sminkje és jobb ruhája a versenytársai közül. 

 

Rendezvénynaptár
Arn Gréta 1997 óta versenyez a profik között. Karrierje során eddig kétszer nyert egyéniben WTA-tornát, emellett négy egyéni és négy páros ITF-tornagyőzelmet mondhat magáénak. A teniszezőnő idén májusban érte el eddigi legjobb világranglista-helyezését: a negyvenedik volt. A Tabu Tv riportere azonban most nem a karrierjéről, hanem a magánéletéről kérdezte a sportolót.

"Én azt érzem, hogy a tenisz egy nőies sport, ezért divat lett minél szexisebb ruhákat, minél jobban tervezett ruhákat hordani és sminkelni, kozmetikázni. Ez önbizalmat ad egy nőnek amellett, hogy azért ez egy kemény sportág" - avatja be a tabutv.hu riporterét a teniszezőnő.

"Minden nőben benne van, hogy nőként is figyeli a versenytársait. Olyan szinten van bennem az egópárbaj, hogy sokszor megnézem a többiek hajhosszúságát, sminkjét és ruháját. Persze emellett elsősorban saját magamra figyelek és koncentrált próbálok maradni" - mondta el a Tabu Tv videójában Arn Gréta, akivel épp sminkelés közben beszélgetett a sztártévé riportere.

Az élsportolók élete nem a legjobb időbeosztásról híres: a felkészülési időszak és a mérkőzések mellett nehéz még a magánéletre is odafigyelni. "Azt hiszem, hogy nekem ebből a szempontból szerencsém van, hiszen a párom is sportoló. Megérti amit csinálok és hihetetlen türelme van ehhez, ezért minden nap köszönetet is mondok neki!" - magyarázza a teniszezőnő, aki a huzamosabb távollét alatt skype segítségével tartja a kapcsolatot szerelmével.
 
 
[ 2324 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x