VV Laci éttermet nyit
Címlap / Showbiznisz / VV Laci éttermet nyit

VV Laci éttermet nyit

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

Lázár László már a villaléte alatt is bizonyságot tett főzési tudományáról, de most a játék után sem tétlenkedik a konyhában, hanem belevág egy régóta dédelgetett álma megvalósításába és megnyitja első saját éttermét. 

A villa terminátora rengeteg tervezgetés és tárgyalás után bejelentette, hogy Komáromban nyitja meg első saját éttermét. "Komárom gyönyörű város és ráadásul Budapesttől sincs messze. Található itt gyógyfürdő, múzeum és persze itt van a Monostori erődrendszer, ami Komáromról mindenkinek eszébe jut" – magyarázza döntésének okát VV Laci, aki egyből beleszeretett a városba.

A Club Lazarus Restaurant & Pub Komárom szívében, a szlovák határhoz közel található. Lacit rögtön megragadta a hely vidéki bája és miután tett egy kis sétát a városban, álma már megvalósulni látszott. Kirajzolódott gondolataiban egy elegáns, ám kedves kis hely, ahol az emberek a legjobb minőséget és a kiváló kiszolgálást nem extraként, hanem alapszolgáltatásként kapják.

Kihasználva a kínálkozó lehetőséget hatalmas lelkesedéssel és reményekkel telve vágott bele ötletének megvalósításába. Laci időt és energiát nem kímélve igyekezett olyan helyet kialakítani ahol a budapesti eleganciát és pezsgést tudja belecsempészi a komáromiak életébe. A hely, amit megálmodott azonban nem csupán egyszerű étterem, hanem egy exkluzív fiatalos club is egyben, ami minden pénteken és szombaton elsöprő partykkal, koktélkülönlegességekkel és karaoke-val várja a szórakozni vágyókat. VV Laci tervei között az is szerepel, hogy ezeken a napokon néhány celebtársa kíséretében gondoskodik majd a jó hangulatról. Hétközben pedig magyaros ételeivel, pizzáival és remek desszertjeivel kápráztatja majd el a gasztronómiai örömökre vágyókat.

A hely kb. 150 fő befogadására képes, három részből áll: egy kerthelyiségből, egy éttermi részből és egy klubhelyiségből. Színei a fehér és a barna, amelyek eleganciát tükröznek, fiatalos és laza. Stílusával is igyekszik kitűnni és változást hozni a vidéki életbe.

A Való Világ sztárja pénteken meglepetés bulival készül a helyieknek, ugyanis  a nyitás alkalmából 19 órára számos közszereplőt, köztük a ValóVilág4 játékosait és a zeneipar jelentős képviselőit is meghívta Komáromba. Laci 22 órától a nagyközönség számára is megnyitja az éttermét.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2803 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x