Keresztes Ildikó nem lepődött meg, hogy újra mentor lesz
Címlap / Showbiznisz / Keresztes Ildikó nem lepődött meg, hogy újra mentor lesz

Keresztes Ildikó nem lepődött meg, hogy újra mentor lesz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

A Tabu Tv riportere arról kérdezte Keresztes Ildikót, hogy hogyan éli meg újabb mentori szerepét a neves tehetségkutató műsorban. 

Az énekesnő elárulta, hogy cseppet sem lepte meg a felkérés, mivel az X-faktor első szériája is rendkívül nagy népszerűségnek örvendett hazánkban. Ildikó már nagyon várta, hogy ismét együtt dolgozhasson a stábbal és a többiekkel is, hogy újabb tehetségeket vehessen a szárnyai alá.

Azt viszont előre kijelentette: "Megpróbálok most már kicsit okosabb lenni és a realitás talaján maradni", mert megítélése szerint, érzelmileg túl sokat fektetett az előző műsorba. Nem csak emiatt, hanem azért is húzna egy határt, mert az előző mentoráltakat annyira megszerette, hogy azt már biztosan nem tudnák felülmúlni. "Az első mentoráltak, elsők maradnak" - jegyezte meg Ildikó a tabutv.hu videójában.

Azonban mindennemű félelme ellenére rendkívül várja, hogy megismerje az új versenyzőket és reméli, nem csak szuper tehetségek, hanem különleges személyiségekkel is megismerkedhet a forgatások, felvételek alatt.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1880 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x