Nemzeti Vágta: Trokán Nóra, Rúzsa Magdi és Szöllősy Györgyi...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Nemzeti Vágta: Trokán Nóra, Rúzsa Magdi és Szöllősy Györgyi is indul

Nemzeti Vágta: Trokán Nóra, Rúzsa Magdi és Szöllősy Györgyi is indul

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

Trokán Nóra, Rúzsa Magdi és Szöllősi Györgyi is részt vesz a szeptember 15. és 18. között tartó Nemzeti Vágtán Budapesten. 

Rajtuk kívül Hajas László, Kaszás Géza, Rippel Ferenc, Rippel Viktor, Bebe, Fábry Sándor és Rékasi Károly is vállalta a szeptember 18-i megmérettetést. A közismert embereket komatállal kérték fel a részvételre, így a jótékonysági sztárfutamra, a kocsitoló és fogathajtó versenyre, valamint a dámalovaglásra - közölte az esemény kommunikációjával foglalkozó cég csütörtökön az MTI-vel.

A Nemzeti Vágta idén a Rákóczi-szabadságharc két hősének, Bercsényi Miklósnak és fiának, Bercsényi Lászlónak állít emléket. A lovas fesztivál - melyet a Hősök terén és az Ötvenhatosok terén rendeznek - egyik újdonsága a kétlovas fogathajtó verseny. További változást jelent, hogy az elő- és középfutamoknak nemcsak az első, hanem a második és harmadik helyezettje is továbbjut, a döntőben pedig a második és a harmadik helyezett is részesül pénzjutalomban. A versenyszabályzat alapvetően nem változott: a legfontosabb a versenyzők és a lovak  biztonsága, valamint a versenyen az esélyegyenlőség biztosítása. Ezért bármilyen település indíthat lovast az előfutamokon, az ismeretlen származású lovakat pedig kizárják a versenyből.    

Az esemény programjai között kocsitoló verseny, díjugrató verseny, lovas bohóc bemutató, akadályvágta és jótékonysági sztárfutam szerepel, az Andrássy úton a korábbi évekhez hasonlóan a nevező települések és szponzorok standjai, országkonyha, kézműves és népművészeti bemutatók szórakoztatják a fesztiválra kilátogatókat. 
 
[ 3287 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x