Ullmann Mónika konnektorból tankol
Címlap / Showbiznisz / Ullmann Mónika konnektorból tankol

Ullmann Mónika konnektorból tankol

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

Ullmann Mónikáról mind szélesebb körben köztudott, hogy tudatos vásárló. A színésznő számára fontos a vásárolt termékek összetétele, minősége, szűk -és tágabb környezetének tudatos védelme. Egy nagyvárosban élő színésznő számára nem könnyű feladat a környezettudatos élet kialakítása, de a művésznő a sok kicsi sokra megy elvét vallja. 

"Igen, én magam is azt gondolom,hogy tudatos vásárló vagyok,amely az életem szinte minden terülén nyomot hagy. Szenvedélyes barkácsoló lévén, fontos számomra például egy-egy festék összetétele, nem mindegy hogy milyen alkotórészekből áll az,ami akár évekig is az életünk része lesz. Tény, hogy így kicsit tovább tart a vásárlás,de én ezt boldogan vállalom" - mesélte a színésznő.

A művésznő számára az is nagyon fontos,hogy otthona, mindennapjai is tudatos rendszer alapján működjenek.

"Félreértések elkerülése végett, azért azt tegyük hozzá, hogy nem egy katonai objektumban élünk - tette hozzá nevetve -, de valóban nem árt, ha van némi rendszer a mindennapokban.


Színésznőként ezt nem egyszerű kivitelezni, hiszen egy igazán eklektikus pálya a miénk, pont ezért fontos, hogy otthon kicsit nyugalmasabb légkör vegyen körül.

Csak apróságok ezek,bárki számára elérhetőek. Például nem folyik nálunk feleslegesen a víz, a kertben összegyűjtjük az esővizet és azzal locsolunk, a telefontöltőt kihúzzuk a konnektorból használat után. A ruhavásárlási szokásainkat is igykeszünk kordában tartani azzal, hogy csak akkor veszünk újat, ha kiselejtezünk egy régit. Érdekes játék ez, mert így sokszor inkább a régi mellett döntünk, gyorsan kiderül, hogy nincs is szükég az újra.

A hálószobát megpróbáltuk elektroszmog mentessé tenni. Itt sem kell nagy dolgokra gondolni, csak annyi, hogy ott nincs semmilyen műszaki cikk, sőt még konnektor sem. Apróság, de sokat számít."

A konnektorra azonban mostantól nagy szükésége lesz a színésznőnek, ha nem is a hálószobában.

"Valóban, nagy változás történt az életemben. Eddig a lehető legkisebb benzinüzemű autóval jártam, de most ezt is lecseréltem egy elektromos autóra, azzal közlekedem a városban. A REVA, a világ első akkumlátorral működő közúti járműve. Kétszeres nyertese a Környezetbarát Közlekedési Egyesület által meghirdetett Legjobb Városi Autó díjnak. Nem meglepő, hiszen nincs légszennyezés, nincs füst, nincs zaj.


Ennek köszönhetően, amikor először vezettem a villanyverdámat, azt hittem,hogy nem működik az autó. Úgy tűnt elindultunk, de nem hallottam semmilyen motorzajt. Nagyon furcsa volt, persze ma már az lep meg, ha átülök egy benzinüzemű autóba és hallom a jellegzetes hangot. Fantasztikus találmány, én azonnal beleszerettem. Mostantól nem kell a benzinárakat figyelnem, nálam egy teli tank 400 Ft-ba kerül. Kb. 5 Ft-ot fogyaszt az autó kilométerenként. Városi közlekedésre tökéletesen alkalmas, 80Km/h a végsebessége, ami nagyon jó kontroll a gyorshajtás elkerülésére" - tette hozzá nevetve.

"Mivel az autó teljesen automata, nem kell a sebességváltásra sem figyelni, ami a városi araszolgatásban nekem is nagy segítség. Speciális női probléma, hogy a sok kuplung használattól sérülnek a női, vékony cipősarkak, hát itt ilyen gond nincs. A parkolás pedig – még női szemmel is - könnyű és egyszerű, hiszen az autó kis helyet foglal. Nekem már 15 éves nagyfiam van, de a hátsó ülésre akár két gyerekülés  is elfér kényelmesen.

Azt azért be kell vallanom,hogy - tipikus női módon - előként az autó külsejébe szerettem bele. Az utcán sétálva, először csak azt vettem észre, hogy mindenki egy irányba néz, majd én is megláttam a kis villanyverdát. Nagyon helyes, nem mindennapi darab.

A színésznő azonban nem csak menet közben kelt feltűnést autójával, a tankolás az igazi látványosság.

"A tankolás tényleg nagyon vicces. Nem kell hozzá más, csak áram, tényleg konnektorból tankolok. A Váci úton van egy töltőállomás, egy-egy tankolás felér egy társasági eseménnyel" - mesélte nevetve Ullmann Mónika.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4258 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x