Erős Antónia megszenvedte az ikerszülést
Címlap / Showbiznisz / Erős Antónia megszenvedte az ikerszülést

Erős Antónia megszenvedte az ikerszülést

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

Egy babaszoptatásos rendezvényen találkozott stábunk a hírek szerelmesével, aki elárulta nekünk hogyan lehet megteremteni a harmóniát a gyerekek és a munka között. 

"A szoptatás óránként ötszáz kalóriát éget el, úgy hogy üzenem a kismamáknak, hogy hajrá. Szívesen sportolnék, de a gyerekek körül annyi teendő van és annyi mindent csinálunk együtt, hogy egyenlőre ez még nem fért bele az időrendembe" - mesélte a tabutv.hu riporterének Erős Antónia, aki a későbbiekben elárulta azt is, hogy milyen zökkenőmentesen került vissza az RTL Klub képernyőjére.

"Az RTL-t szerencsére nem kellet soha kikapcsolni azért, mert nagyon rugalmasan állt az egész szerkesztőség, István is, ahhoz, hogy nekem is kisbabám lesz. Nagyon sok könnyítést kaptam, hiszen egy iker terhesség nem olyan könnyű, mint egy szimpla, úgy hogy rám is fért. Amikor megszülettek a gyerekek, akkor is nagyon sokat segített nekem mindenki, főleg az időbeosztásomban. Mivel én délután megyek mindig dolgozni, ezért mondhatjuk azt, hogy a nap nagy részét együtt töltjük, ráadásul ilyenkor az egész család együtt van. Amikor én dolgozom a híradóban, akkor egy segítő és az apukájuk vigyáz rájuk, aztán este pedig újra együtt vagyunk. A hétvégék maximálisan szabad, tehát én azt gondolom, hogy nagyon kevés család mondhatja el magáról azt, hogy ilyen sokat együtt tudnának lenni" – számolt be a Tabu Tv riporterének a hírek szerelmese.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4161 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x