Janicsák Veca kislány lett a világsztár mellett
Címlap / Showbiznisz / Janicsák Veca kislány lett a világsztár mellett

Janicsák Veca kislány lett a világsztár mellett

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Janicsák Veca nemrégiben egy világsztárral szerepelhetett együtt az Arénában. Az énekesnő szívesen mesélt stábunknak az újonnan szerzett élményeiről és Seal viselkedéséről. 

"Seal nagyon jó fej, tehát tényleg iszonyatosan jó arc. Ott állt az Aréna előtt és egy kis kapucniban fényképezgetett körbe-körbe. Nagyon lazán köszönt nekem. Mikor azt mondtam neki, hogy "hi", akkor nagy könnyedséggel válaszolta ugyan ezt vissza. Kaptam tőle egy nagyon szép képre egy aláírást, amiben benne van, hogy Vecának. Nagyon édes volt és nagyon aranyos és a koncert végén megköszönte az együttműködést. Ez nekem nagyon nagy élmény volt. Nem is tudja képzelni Seal, hogy milyen boldoggá tett engem" – mesélte a tabutv.hu riporterének Janicsák Veca, aki a későbbiekben elárulta azt, hogy kislányos zavarát vette elő Seal jelenlétében.

"Abszolút jól néz ki, tehát nagyon látszik a fizikumán, hogy ő ezen dolgozik és nap, mint nap tesz azért, hogy ilyen is maradjon. Mi magunk sem hittük el, hogy végig táncolta és tombolta az egészet. Egész egyszerűen Seal az Seal. Be lelkesedtem én is mint egy kis tinédzser. Kicsit be is paráztam, hogy Úristen ott van Seal. Tőle még én is nagyon-nagyon belelkesedek" – számolt be a Tabu Tv riporterének Veca, aki rendkívül jó tapasztalatokat szerzett a világsztár mellett.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2626 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x