Alekosz: sosem hívtak fesztiválozni
Címlap / Showbiznisz / Alekosz: sosem hívtak fesztiválozni

Alekosz: sosem hívtak fesztiválozni

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

A ValóVilág4 győztesével Alekosszal beszélgetett nemrégiben stábunk az EFOTT-on, ahol kiderült, barátai sosem hívták fesztiválozni pedig ő ment volna szívesen, ha másért nem is, legalább a lányok miatt. 

"Teljesen mindegy, hogy mi van egy emberen. Hogyha valakit elszeretne csábítani, az megy nyakkendőben és nyakkendő nélkül is. Mikor jöttünk az autóval, akkor ment a hűtő berendezés és ezért vagyok kicsit zártabb öltözékben" – mesélte a tabutv.hu riporterének Alekosz, aki később arról is beszámolt, barátai régen sosem hívták fesztiválozni.

"Mindig is szerettem volna fesztiválozni, de valahogy sosem jött össze. Nem hívtak, meg régebben nem volt olyan társaság, akikkel mehettem volna, valahogy mindig elkerülte az életemet ez a dolog. Most itt vagyok, szóval kihasználom és boldog vagyok" – számol be a Tabu Tv riporterének a VV4 győztese, akiről kiderült, pont ezt a fajta lányközeget szereti.

"Ez az EFOTT pont annak a típusnak a gyűjtőhelye, gondolok itt az egyetemistásokra vagy a főiskolásokra, akik nekem a kifejezett kedvenceim. Ez nagyon jó közeg, de a fölhozatalt még nem volt időm szemügyre venni, hiszen csak most érkeztem meg, igazából még csak most helyezkedem el. Záros határidőn belül meg fogom nézni mi a kínálat" – meséli a videóban Alekosz.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2306 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x