VV Jerzy: Soha nem leszek szegény!
Címlap / Showbiznisz / VV Jerzy: Soha nem leszek szegény!

VV Jerzy: Soha nem leszek szegény!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-04

A Tabu Tv egy jetski versenyen járt, ahol VV Jerzy beszámolt arról, hogy anyagi helyzetét mennyire változtatta meg a ValóVilág4. 

"Én nem akarok ötven millió forintot a bankba meg nyolc autót a garázsba. Nekem egy teljesen normális élet kell. Én úgy nőttem fel, hogy egy csomó tartozásom volt, akkor megfogadtam, hogy ezt soha többet. Nekem most olyan munkáim vannak, hogy azért csurran-cseppen valami. Mérni lehetne elég rendesen a különbséget, hogy mennyit kerestem a villalétem előtt és most, hogy kijöttem. Jól mennek a dolgok" - mesélte a tabutv.hu riporterének Jerzy, aki a későbbiekben elárulta, mennyit is keresett régen.

"A legtöbb, amit én hazavittem egy éjszaka az százhatvanezer forint volt, de nem sokszor közelítettem meg ezt az összeget. Szerveztem magamnak és másik két srácnak egy munkát vidékre, ahol kb. nyolcszáz ember volt. Utána egy kis kötelező meeting, nem olyan nehéz ez" - számolt be a Tabu Tv riporterének a ValóVilág4 szépfiúja, akinek nagy tevei vannak a jövőre nézve.

"Öt éve készült pár kép meg videó és egy átlagfizetésnél szerencsére többet kaptam. Soha nem fogok megszorulni, és ha megszorulnék, akkor sem csinálnék több ilyet. Ezt én nagyon megbántam és soha semmilyen körülmények között nem ismételném meg. Nem ítélnek el az emberek hála Istennek. Nem így kell promózni magunkat, mert ez nem helyes út" - meséli a videóban VV Jerzy.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2824 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x