Kállay Saunders András inkább dolgozik mint nyaral
Címlap / Showbiznisz / Kállay Saunders András inkább dolgozik mint nyaral

Kállay Saunders András inkább dolgozik mint nyaral

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Kállay Saunders Andrásnak nagyon felpörgött az élete a Megasztár óta. Az énekes beszámolt a Tabu Tv stábjának szerelmi életéről, zenei pályafutásáról és egy lehetséges fellépésről egy világsztárral. 

"Nagyon sok rádión lehet már hallani az első saját dalomat. A címe: Csak Veled, angolul pedig Fly néven lehet megtalálni már az interneten is. A tartalom és a szöveg természetesen ugyan az mind a kettőnél, csak a cím más. Ebből lesz majd az első kippem és nagyjából ha minden jól megy egy hónapon belül fogjuk forgatni" – mesélte a tabutv.hu riporterének András, aki a későbbiekben elárulta, fél egy picit a kippforgatástól.

"Én sajnos még nem láttam a videoklipet csak azt, amikor csinálták. Nagyon szépen nézett ki benne és biztosan nagyon jó lett. Nagyon büszke voltam rá, tetszett hogy hihetetlen nagy könnyedséggel tudott színészkedni, amivel nekem azért gondjaim vannak illetve lehetnek majd" – számolt be a Tabu Tv riporterének a volt Megasztáros, aki sajnos munkájából kifolyólag nem tud nyaralni.

"Most sajnos nem igazán van időnk kikapcsolódni, de persze jó lenne, de most csak a fellépésre koncentrálok. Nekem a munkám most a legfontosabb, mert sok időm van még az életembe, amikor tudok nyaralni. Most egy versenyben vagyok másik két magyar előadóval és aki nyer, az a Taio Cruz-zal léphet fel. Lehet szavazni teljesen nyugodtan, ha rámész a hivatalos oldalamra" – meséli a videóban Kállay Saunders András.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2408 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x