Puskás Peti csupasz mellekkel pózolt
Címlap / Showbiznisz / Puskás Peti csupasz mellekkel pózolt

Puskás Peti csupasz mellekkel pózolt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-21

Az internetes sztártévé stábja is beleshetett a tinisztár vízipipa-kölcsönző cégének szexi reklámfilmforgatására. A stúdióban Lévai Adrienn meztelen mellekkel szavalt egy Petőfi verset, a többit a fantáziájukra bízzuk! 

"Van egy vállalkozásom a Pipacspont illetve a pipacspont.hu, ahol vízipipákat lehet bérelni. Szlogenünk: Az élet szívás, szívj velünk! Lévai Adriennel forgattuk le ezt az első reklám videót, ami szerintem borzasztó látványos és minden igényt megfelelően kielégít. Úgy érzem sikerült elérni ezt a célt, hogy ezt a reklámot mindenki megnézze, persze mindenki más miatt, de a cél ugyan az lesz" – mesélte a tabutv.hu riporterének Puskás Peti, akinek barátnője igen sokat segédkezett a kippforgatásban.

"Nagyon fura volt ez a szavalós szituáció. Utoljára vagy tizenöt éve szavaltam. Ismerős volt már korábbról ez a vers. Általában olyan felkéréseket szoktam kapni, ahol meztelenül kell lennem, nem is értem miért" – számolt be a Tabu Tv riporterének Lévai Adrienn, playmate.

"A Pipacspont egy olyan cég, ahol vízipipa kölcsönzés zajlik. Te kölcsönzöl. Mi meg kölcsönbe adjuk. Persze előtte megtömjük a legfinomabb dohánnyal, megtöltjük hideg vízzel az üvegtartályt és a parázsló kockaszenünkkel a tetején a lehető legjobb vízipipát varázsoljuk belőle a környéken. Már ha persze nincs még egy Pipacspont a közelben" – meséli Puskás Peti a sztártévének.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2789 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x