VV Jerzy: jöhetnek a pénzes nők
Címlap / Showbiznisz / VV Jerzy: jöhetnek a pénzes nők

VV Jerzy: jöhetnek a pénzes nők

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

VV Jerzyvel a Velencei tónál beszélgetett a sztártévé stábja, ahol kiderült, mit gondol a szépfiú a pénzes nőkről illetve az eltartott férfiakról. 

"Engem egyáltalán nem tart vissza az, ha egy nő pénzes. Nem engedném meg azokat a dolgokat, hogy többet költsön rám, mint én ő rá. Az, hogy neki több a jövedelme nekem meg kevesebb, az nem egy visszatartó ok szerintem, önálló vagyok, eltartom magamat meg egy lakást úgy, hogy mit kívánhatnék. Soha nem hagynám, hogy egy nő eltartson. A férfiasságomat másodpercek alatt lerombolná. Azok, akik ezt az utat választják, azok nem férfiak. Nekem is volt olyan, hogy a barátnőmnél laktam, de akkor sem tartottak el" – mesélte a tabutv.hu riporterének Jerzy, aki sok mindent tervez harmincöt éves koráig.

"Harmincöt éves koromig szeretnék egy biztos állást, amiben jól érzem magamat. Szeretnék családot három gyerekkel, természetesen családi házzal jó nagy kertel, ahol lehet mindenféle gyümölcsöt és zöldséget termeszteni. Persze szeretném egy kicsit Ibizán is nyomni" – meséli a videóban Jerzy.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2770 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x