A Barátok közt sztárja színházigazgató lett
Címlap / Showbiznisz / A Barátok közt sztárja színházigazgató lett

A Barátok közt sztárja színházigazgató lett

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Rázga Miklós, az egykori szappanopera szereplő immáron a Pécsi Nemzeti Színház igazgatója. A Tabu Tv stábja új munkahelyéről kérdezgette, illetve arról, milyen tervei vannak a színházzal. 

"A Pécsi Nemzeti Színház igazgatója lettem február tizenhattól. Most hírtelen nem érzem magamat annyira színésznek, hanem inkább igazgatónak, szóval ezt a váltás nem volt annyira durva mint hittem. Már nyár óta húzódott ez a pályázati folyamat. Lelkileg már egy ideje felkészültem erre. Nyilván mivel egy új színházról van szó, szükséges volt egy olyan csapatot összeállítani, amilyet én a legjobbnak tartottam" – mesélte a tabutv.hu riporterének Rázga Miklós a Pécsi Színház igazgatója, aki nem tudja, mivel lehetne megfogni a gyerekeket.

"Most alakítjuk a következő évad új műsortervét, amit szeretnék picit másképpen működtetni. Az lenne a legjobb, ha az ifjúságot meg tudnánk fogni valamilyen nagyobb nyitással. Leginkább egy családbarát színházat szeretnék. Vannak elképzeléseim, hogy miért szoktak el a fiatalok a színháztól. Biztosan sokan néznek televíziót, például a Barátok Köztöt ahelyett, hogy a színházba lennének, de nyilván, ha nincs nekik mit nézni, akkor esélyünk sincs. Ami húsz éve működő képes volt az most már nem annyira az" – számol be a Tabu Tv videójában a színész-igazgató.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3417 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x